Menu
Käärijä intar Fryshuset Klubben för en minnesvärd kväll!

Käärijä intar Fryshuset Klubben för en minnesvärd kväll!

11 jul kl: 10:00

Den framstående finska rapparen, sångaren och låtskrivaren Jere Pöyhönen, mer känd som Käärijä, kommer att inta scenen på Fryshuset Klubben den 14 oktober 2023. Det blir en kväll full av energi, passion och fantastisk musik. Sätt kryss i kalendern och se fram emot en magisk kväll med Käärrijä på Fryshuset Klubben.

Biljettsläpp torsdag 13 juli klockan 10:00 via LiveNation.se!

Käärijä har snabbt blivit en av Finlands mest framstående musikakter med sitt unika och fartfyllda sound. Artisten representerade Finland i Eurovision Song Contest 2023 med låten "Cha Cha Cha". Med imponerande framträdande vann han den offentliga röstningen och kom på en andraplats.

Efter framträdandet toppade Käärijäs bidrag listorna i Finland, Litauen, Lettland och Sverige och nådde topp tio i ytterligare tretton länder, inklusive Storbritannien. Detta markerade att en låt på finska för första gången nådde topp 10 på UK Singles Chart.

Med sina engagerade och dynamiska liveframträdanden levererar Käärijä en show som inte lämnar någon oberörd. Publiken kan förvänta sig en kväll fylld med pulserande rytmer, kraftfulla sånginsatser och en spektakulär upplevelse.

Fryshuset Klubben, en av Stockholms mest ikoniska spelplatser, är det perfekta stället att rymma Käärijäs energi och entusiasm. Med sin intima atmosfär ger klubben en unik upplevelse för musikälskare. Missa inte chansen att uppleva Käärijä live på Fryshuset Klubben den 14 oktober 2023.

Datum 2023
14 oktober – Fryshuset Klubben, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp torsdag 13 juli klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad