Menu
LIGHTS FESTIVAL ÅTERVÄNDER – EN AV DE STÖRSTA ELEKTRONISKA FESTIVALERNA INTAR AVICII ARENA

LIGHTS FESTIVAL ÅTERVÄNDER – EN AV DE STÖRSTA ELEKTRONISKA FESTIVALERNA INTAR AVICII ARENA

8 okt kl: 07:00

Summerbursts systerfestival LIGHTS Festival gör en efterlängtad comeback! Lördagen den 27 november 2021 kommer en av de största vinterfestivalerna tillbaka. På scen på Avicii Arena samlas några av de största namnen inom EDM för att tillsammans stilla publikens danssug, som är större nu än någonsin.

Biljetter släpps på måndag kl 09.00 via LightsFestival.se

LIGHTS Festival kan redan nu stolt presentera årets lineup som kommer att lysa upp Avicii Arena redan den 27 november. På scen hittar vi globala storheter som Alesso, Armin van Buuren och Afrojack. Favoriter som Rebecca & Fiona och hyllade Becky Hill samt Goodboys som ligger bakom hiten ”Bongo Cha Cha Cha” och Riton som står för en av årets största hits ”Friday”. Likt systerfestivalen Summerburst är LIGHTS en festivalkväll fylld av dans, musik och en efterlängtad känsla av eufori som kommer hjälpa oss alla igenom vintermörkret.

Det ska bli otroligt kul att få göra en festival igen och jag är stolt över denna stabila lineup. Äntligen är vi tillbaka och får bjuda publiken på en av årets första festivaler. Vi märker redan nu en stor efterfrågan och att det finns ett högt tryck på biljetter. Det känns fantastiskt att få ge publiken den första stora EDM-festivalen sedan återöppnandet. Det kommer att bli magiskt!” säger Anders Boström, festivalgeneral för LIGHTS.

LIGHTS såg för första gången dagens ljus redan 2013. Då besökte 18.500 personer Tele 2 Arena och Sveriges första inomhusfestival för elektronisk musik. När systerfestivalen Summerburst tvingats till ett två år långt uppehåll kommer LIGHTS Festival tillbaka efter fyra års dvala och stillar suget efter att få dansa tillsammans igen. Vi ses på Avicii Arena den 27 november!

Biljetter släpps på måndag den 11 oktober kl 09.00 via LightsFestival.se.

Artister som spelar på LIGHTS Festival:
Alesso
Armin van Buuren
Afrojack
Rebecca & Fiona
Becky Hill (Live)
Riton
Goodboys
Caroline Roxy

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad