Menu
Lisa Ekdahl aktuell med sommarturné efter succén med nytt album

Lisa Ekdahl aktuell med sommarturné efter succén med nytt album

29 maj kl: 10:00

Lisa Ekdahl är en av våra största och mest mytomspunna artister. Nya albumet "Bang Bang i Mitt Hjärta" släpptes 14 april 2023 och är första albumet på sex år på svenska. På albumet samarbetar hon med José González och Klara Söderberg. I sommar följs albumet upp av en turné med totalt 10 stopp runt om i landet.

På turnén, som sträcker sig över flera städer och platser runt om i landet, kommer Lisa och bandet bjuda på en mix av nytt och gammalt med musik från bland annat hennes nya album ”Bang bang i mitt hjärta”, men även tillbakablickar ända till det självbetitlade debutalbumet från 1994.

"Sommar och live musik hör ihop för mig. Jag längtar efter att få spela nya albumet och tillhör dom som absolut inte tröttnat på att spela mina gamla dängor så det blir blandat från min katalog med nya och gamla låtar. Jag reser med ett litet, dynamiskt super begåvat band så det kommer bli så festligt att få fira sommaren ljuvliga kvällar tillsammans med bandet och publiken!" - Lisa Ekdahl.

Lisas sommarturné kommer att pågå från 19 juli till 31 augusti med totalt 10 stopp runt om i landet. För mer information om turnédatum och biljetter besök LiveNation.se.

Turnéplan
19/7 Karlshamn, Östersjöfestivalen
24/7 Båstad, Papas Garden
25/7 Gotlands Tofta, Hotel Stelor
28/7 Värmdö, Djurönäset
1/8 Borgholm, Kackelstugan
8/8 Dalarö, Smådalarö Gård
12/8 Västerås, Västerås Officersmäss
18/8 Göteborg, Villa Belparc
19/8 Ulricehamn, Hermans Lada
31/8 Stockholm, Trädgården under bron

Bandet sommaren 2023:
Mathias Blomdahl - Gitarrer & sång
Andreas Nordell - Bas & sång
Ola Winkler - Trummor
Daniel Gahrton - Keyboards och saxofoner

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad