Menu
Live Nation förstärker svenska agenturen med Lisa Appelgren Friedner

Live Nation förstärker svenska agenturen med Lisa Appelgren Friedner

16 maj kl: 12:00

Nu står det klart att Live Nation, Sveriges ledande arrangör av konserter, turnéer och evenemang, rekryterar Lisa Appelgren Friedner som agent till den svenska agenturverksamheten. I rollen som agent kommer Lisa bland annat att arbeta med att fortsätta bredda Live Nations agenturs utbud och skapa unika möjligheter för artister.

 - Live Nations svenska agentur är i framkant och marknadsledande, därför känns det fantastiskt roligt att få möjligheten att få arbeta inte bara med Sveriges främsta artister, utan även ett så kreativt och engagerat team. Jag ser framemot att få bidra med all min erfarenhet och fortsätta utveckla verksamheten, säger Lisa Appelgren Friedner, ny agent på Live Nation Sverige.

    Lisa har ett långt och gediget CV, med erfarenhet från bland annat United Talent och som agent på Pitch & Smith. Hon har även grundat och drivit det egna bolaget Appelgren Friedner samt även tidigare arbetat på Live Nation. Lisa har bland annat arbetat med artister som Cherrie, Sabina Ddumba, Maxida Märak, Beatrice Eli, Cobrah och Silvana Imam.

    - Vår svenska agenturverksamhet är otroligt viktig i den pågående återstarten efter pandemin och jag är mycket glad att Lisa nu ansluter till teamet och gör oss ännu starkare i vår satsning framåt. Lisa har en gedigen erfarenhet som agent och därtill en personlig drivkraft och kreativitet som matchas av få i branschen, säger Mattias Behrer, vd för Live Nation Sverige.

    Nyligen har Live Nation även rekryterat My Blomgren som producent till affärsområdet Arts & Entertainment, även det en del av svenska avdelningen. Lisa Appelgren Friedner tillträder sin roll som agent på Live Nation Sverige den 16 maj.

    Hitta evenemang

    Fritext
    Välj stad

        
                                            
    Datum: Alla dagar
    Veckodagar:
    Tillbaka Sök

    Välj stad