Menu
Live Nation & Luger - Företag & Privat: Boka din nästa föreläsare hos oss!

Live Nation & Luger - Företag & Privat: Boka din nästa föreläsare hos oss!

7 nov kl: 15:00

Vill du erbjuda dina anställda en föreläsning om motivation och ledarskap? Är det dags att prata som sammhällsfrågor, digitalisering och framtidens utmaningar?

I samarbete med Next Level Group kan vi nu, förutom att boka Sveriges främsta artister, även boka föreläsningar med bland annat Jens Lapidus, Magdalena Forsberg, Joel Lundqvist, Loui Sand och Nicklas Hermansson. Läs mer om varje profil här nedan och hör av dig till Bengt Birath eller Christian Iwung om du vill veta mer!

Jens Lapidus:
Jens Lapidus är inte bara en framstående advokat utan även en av Sveriges mest populära författare, med "Snabba Cash" som banade vägen för hans karriär. Jens har också synts som juridisk expert i TV4. Under sina år som advokat för unga kriminella har han byggt relationer som gett honom insikt i vilka åtgärder samhället kan vidta för att bekämpa gängvåld. Med en dos spännande och roliga anekdoter ger Jens publiken en inblick i en annan värld som kanske finns närmare än vi tror.

Denna föreläsning är för alla som är intresserade av att lära sig mer om människornas mångfald och samhällets utmaningar på ett underhållande och utmanande sätt.

Magdalena Forsberg:
Magdalena Forsberg är en av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna med sina exceptionella meriter som sex VM-guld, två OS-brons och 87 pallplaceringar i världscupen. Hon har tilldelats Jerringpriset fyra gånger och är historisk i sammanhanget.

Magdalena vet vad som krävs för att nå sina mål. I sin föreläsning betonar Magdalena vikten av att ha en positiv inställning, självtillit och järnvilja för att uppnå sina mål - även i motgång. Hon betonar också betydelsen av att tro på sig själv, upptäcka nya möjligheter, bibehålla energin och njuta av livet varje dag.

Joel Lundqvist:
Joel Lundqvist är en av Sveriges främsta hockeyprofiler med en imponerande karriär bakom sig: 20 säsonger på isen, varav 14 år som lagkapten i Frölunda. Joel har även spelat för Dallas Stars i NHL och har 146 A-landskamper för Tre kronor, samt varit kapten i flera turneringar såsom VM och OS. Hans meriter inkluderar 4 SM-guld, 4 CHL-guld, 3 VM-guld och 2 VM-brons.

Idag är Joel aktiv i olika tv-sammanhang som exempelvis Mästarnas Mästare och expertkommentator i TV4. I Joels föreläsning berör ämnen som vinnande ledarskap och viktiga faktorer. Hur hans sätt att leda har förändrats under åren och personer som inspirerat. Han pratar även om utveckling av organisationer och hans egna tankar om sitt självledarskap.

Loui Sand:
Loui är född och uppvuxen i Göteborg och är för många känd som handbollsspelare i det svenska landslaget där det har skördats framgångar på såväl klubb och landslagsnivå.

På sidan av handbollen har Loui brottats med en inre kamp om att hitta sitt rätta jag Louis föreläsning, "Mitt liv äger ingen” är en bred föreläsning där Loui berättar om hur det är att vara transsexuell, adopterad och mörkhyad i Sverige. Han går även in på livet som elitidrottare, hur han har upplevt maktmissbruk och psykisk ohälsa. Trots otroligt tunga ämnen som inte lämnar någon oberörd berättar Loui sin historia med glimten i ögat och med humor. Hans motto är att man måste kunna skratta åt det hemska emellanåt och ha självdistans för att kunna ta sig vidare.

Nicklas Hermansson:
Nicklas Hermansson har en mångårig bakgrund i mediebranschen och driver sedan några år tillbaka den egna plattformen NomoFomo. Han är en av branschens mest anlitade talare inom framtids och digitaliseringsfrågor. Idag jobbar han även som kolumnist till Aftonbladet.

Hur ser världen ut om 26 år? Året är 2049, de flesta bor i städer, en tredjedel i öknen. Robotarna och artificiell intelligens har förändrat samhället från grunden. Människans kompetens mäts utifrån tre superkrafter: kommunikation, kreativitet och empati. Den fysiska världen har smält samman med den digitala. Allt är ett. Vad är det egentligen som väntar runt hörnet? Hur kommer vi att kommunicera? Och vilka yrken och kompetenser ska man satsa på? En otroligt givande och spännande föreläsning för alla som vill ta en tidsresa in i framtiden!

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad