Menu
Live Nation & Luger söker musikälskande kollega till rollen som Production Coordinator!

Live Nation & Luger söker musikälskande kollega till rollen som Production Coordinator!

3 nov kl: 15:25

Live Nation är Sveriges största arrangör av konserter, turnéer och evenemang. Tillsammans med Luger medverkar vi årligen till nära 3000 evenemang som arrangör eller turnéproducent med omkring 3 miljoner besökare. Smidig biljettförsäljning, säkra lokaler, bra ljud och ljus och en musik- och evenemangsupplevelse att minnas för livet - för oss är det av yttersta vikt att erbjuda våra besökare och samarbetspartners det allra bästa; både före, under och efter ett evenemang! Som arrangör eller turnéproducent producerar vi alltifrån mindre klubbspelningar till riksomfattande turnéer och stora utomhuskonserter. Vårt utbud spänner från ny, gränsöverskridande musik till mer etablerad. Vi representerar ett stort antal svenska artister och arrangerar festivaler som Lollapalooza Stockholm, Summerburst, Sweden Rock Festival, Åre Sessions och Way Out West. Hos oss finns kunniga agenter, promotorer, producenter, kommunikation- och PR-specialister, marknadsförare, säljare, projektledare och webbutvecklare.

Är du vår nya Production Coordinator?
I rollen som Production Coordinator stöttar du våra agenturer genom att ha ett helhetsansvar för hela produktionsflödet och ansvarar för administrationen av turnéprojekt. En viktig del av Produktionskoordinatorns arbete är att organisera, informera, prioritera, delegera samt att vara en resurs för Artisten för att säkerställa att projektet genomförs på högsta möjliga nivå under de rådande förutsättningarna. Du kommer att ansvara för att genomföra projekten enligt uppsatta konstnärliga och ekonomiska mål samt tids– och handlingsplaner.

Du har kunskap om hur det monetära flödet kring turnéer och konserter fungerar. Du ska också ha god förståelse för ekonomi, budgetering och kalkylering.

Ett stort plus är att du har kunskap om den teknik som behövs för att genomföra konserter på olika nivåer och förutsättningar.

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av livebranschen sedan tidigare, gärna i position där du drivit egna projekt, arbetat nära artister och har en god förståelse hur processerna kring turné- och konsertarrangemang fungerar.
Ett av dina största intressen är musik och konserter och du har en bred kunskap och förståelse kring liveindustrin. Som person är du prestigelös både när det kommer till musik och arbetsuppgifter. Att jobbet dessutom innebär en del sena kvällar i samband med evenemang ser du som en stor fördel. En arbetsdag är full av snabba vändningar, kreativitet, högt tempo och flexibla arbetstider. Därför är du som person modig, snabb, lösningsfokuserad och har god samarbetsförmåga. Du behåller lugnet även när arbetstempot är högt.

Du rapporterar till Team Leader Agency Production.

Tillträde sker 10 januari 2022 eller enl. överenskommelse. Sista ansökningsdagen är 19 november.
Skicka in din ansökan till career@livenation.se och märk den med: ”Production Coordinator”.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad