Menu
Loreen på stor europaturné - kommer

Loreen på stor europaturné - kommer "hem" till Cirkus i Stockholm i november

26 maj kl: 12:30

Eurovisonvinnaren... DUBBLA Eurovisionvinnaren Loreen lägger i höst hela Europa för sina fötter och ger sig ut på en stor turné. Den 23 november kommer hon "hem" till Cirkus i Stockholm och, som de flesta vet vid det här laget, att bevittna Loreen på scen är en fysisk, potentiellt livsförändrade upplevelse. Biljettsläpp idag 26 maj!

Att vara både tillgänglig och mystisk är en lika ovanlig som eftersträvansvärd kombination. En balansakt som den enigmatiska superstjärnan Loreen klarar utan synbar ansträngning. Hur ska man annars förklara att en artist som så kompromisslöst hanterar sin konst lyckas vinna Eurovision inte bara en, utan två gånger?

Klart står att det i Loreen bor en urkraft som är omöjlig att missta men svår att fånga i ord. Den liksom sträcker sig bortom språket. Med vidunderlig styrka och gripande skörhet bjuder hon in lyssnaren till ett musikaliskt universum som är mörkt, dramatisk och medryckande. Musiken har kommit i olika former genom åren men gemensamt är Loreens fortsatta driv att ta popmusiken till dess absoluta gräns.

7/11 Dublin, Opium Rooms (IR)
8/11 Glasgow, St. Luke´s & The Winged Ox (UK)
10/11 London, Electric Brixton (UK)
12/11 Amsterdam, Paradiso (NED)
14/11 Antwerpen, Trix (BEL)
15/11 Berlin, Metropol (GER)
16/11 Warsaw, Klub Stodola (PL)
17/11 Hamburg, Docks (GER)
19/11 Oslo, Rockefeller Music Hall (NO)
20/11 Köpenhamn, Vega (DK)
23/11 Stockholm, Cirkus

26/11 Helsingfors, Vanha Ylioppilastalo (FIN)
27/11 Tampere, Pakkahuone (FIN)
29/11 Tallinn, Noblessner Foundry (EST)
30/11 Riga, Palladium (LET)
1/12 Kaunas, Kauno Arena (LIT)
4/12 Zurich, X-TRA (CH)
5/12 Paris, Alhambra (FRA)

Biljetter ute nu på loreenofficial.com.


Loreens debutalbum heter ’Heal’ och släpptes 2012, en skiva som rymmer låtar som ’My Heart Is Refusing Me’, ’Crying Out Your Name’ och ’Euphoria’. Det tog fem år innan uppföljaren ’Ride’ släpptes. Där fortsatte Loreen sitt djärva utforskande av sitt uttryck, denna gång mot en mer analog och dynamisk fond. Sedan dess har Loreen, egentligen Lorine Zineb Noka Talhaoui, både gjort ett bejublat deltagande i ’Så Mycket Bättre’, släppt musik på svenska och nu senast tagit över radiovågorna med den oemotståndliga majestätiska Eurovision-segraren ’Tattoo’.


Kontakt:
press@unitedstage.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad