Menu
Loulou LaMotte släpper nya singeln Miljonär

Loulou LaMotte släpper nya singeln Miljonär

14 okt kl: 07:26

Efter det långa segertåget med The Mamas så kom Loulou LaMotte tillbaka i somras som soloartist och släppte singeln ”Hela vägen hem”. Nu följer hon upp den med nya singeln ”Miljonär” som har release idag den 14:e oktober. Peter Kvint står för produktionen precis som på ”Hela vägen hem” och den är skriven av Loulou själv och Jonas Thander.

LYSSNA HÄR!

Loulou´s egna ord om Miljonär:

”Miljonär i detta fall är inte knutet till pengar. När jag skrev denna text så hade jag kärlek och glädje i tankarna. Vem vill inte att ens liv ska vara romantiskt och "perfekt". Du kan vara i en relation och fortfarande sakna lycka eller känna dig oälskad och ensam. För livet är inte alltid enkelt.” – Loulou LaMotte

Loulou LaMotte har för evigt skrivit in sig på den svenska musikhimlen när hon tillsammans med sina två vänner Ash Haynes och Dinah Yonas Manna i The Mamas vann Melodifestivalen 2020 med låten ”Move” som idag har streamat över 20 miljoner gånger. Året innan backade gruppen även upp John Lundvik och vinnarlåten ”Too Late For Love” som har passerat 45 miljoner streams.

Bakgrund:

Loulou LaMotte är sångerskan och låtskriverskan som är född och uppvuxen i Malmö och har även rötter i Louisiana, USA. Hennes varma sätt och easy going attityd gör en perfekt kombination med hennes stora röst. Loulou började skriva egen musik på svenska när hon var 18 men hon tyckte då att det kändes läskigt att göra något med det då det kändes så personligt och nära, och hon upplevde att en del var kritiska till skånskan. Idag har Loulou ett helt annat självförtroende, är mer landad och stolt över sitt skånska påbrå. Nu är det dags för hennes svenska musik (på skånska) att få ta plats.


Följ Loulou LaMotte på

Spotify

Instagram

Tik Tok

Facebook

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad