Menu
Magnus Uggla och Blåsarsymfonikerna tar med succén till Skansen i sommar!

Magnus Uggla och Blåsarsymfonikerna tar med succén till Skansen i sommar!

18 mar kl: 11:00

Under Magnus Ugglas slutsålda konserter på Berwaldhallen, tillsammans med Arméns musikkår, fick publiken uppleva hans imponerande låtarkiv i en helt ny tappning. I sommar står Skansen på tur när Uggla går ihop med Blåsarsymfonikerna för att återskapa den enorma succén - lördag den 15 juni!

Biljetter till konserten släpps imorgon 19 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

”Ända sen jag gick av scenen på Berwaldhallen har jag längtat efter att få göra detta igen” - Magnus Uggla

    Efter de hyllade konserterna på Berwaldhallen tidigare i år där Magnus Uggla och Arméns musikkår möttes av jubel redan från första takten, återskapar han den hyllade konserten på Skansen! Den här gången tillsammans med Blåsarsymfonikerna. Den stora orkestern kommer att ledas av dirigent Joakim Hallin. Med en imponerande repertoar av Ugglas mest älskade låtar kan publiken förvänta sig en oförglömlig sommarkväll i sällskap av Magnus Uggla och Blåsarsymfonikerna.


    Om Blåsarsymfonikerna
    Blåsarsymfonikerna grundades 1906 och är en nyskapande orkester som rör sig fritt mellan olika musikaliska uttryck, alltid med blåsmusiken som grund. De har etablerat sig som en av Nordens ledande blåsarensembler och att värna om blåsmusiken som konstart är en viktig del av verksamheten.

    Datum 2024
    15 juni– Skansen, Stockholm

    Biljetter
    Biljetter släpps imorgon 19 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

    Pressbiljetter & fotopass?
    Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?
    ?
    Fotopass-ansökan görs via?photorequest.livenation.se?(notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

    Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på?livenation.se.?

    Hitta evenemang

    Fritext
    Välj stad

        
                                            
    Datum: Alla dagar
    Veckodagar:
    Tillbaka Sök

    Välj stad