<
Menu
”MAMMAMIA” – världspremiär för Måneskins nya singel idag

”MAMMAMIA” – världspremiär för Måneskins nya singel idag

8 okt kl: 06:45

Idag släpper italienska världsfenomenet Måneskin sin nya singel ”MAMMAMIA”. Nya singeln är skriven av bandmedlemmarna Damiano, Victoria, Thomas och Ethan och är producerad tillsammans med Fabrizio Ferraguzzo. "MAMMAMIA" är inspelad live i studion för att fånga bandets råa och ösiga sound. Låten handlar om folks fördomar och förutfattade meningar om människor de egentligen inte vet någonting om. Måneskin visar upp en ironisk sida i sin musik för första gången.

Lyssna här: https://ManeskinOfficial.lnk.to/MAMMAMIA

Efter succén och framgångarna sedan Eurovisionvinsten i maj har världens nya favoritband haft fullt upp på topplistorna och radiolistorna världen över med sina hitlåtar ”ZITTI E BUONI”, ”I WANNA BE YOUR SLAVE” och ”Beggin’”. Här i Sverige har bandets senaste album "Teatro d´ira: Vol. I" legat etta på svenska albumlistan och de tre ovan nämnda singlarna har alla sålt platina.

Måneskins musik har streamats mer än 3 miljarder gånger och de har haft två låtar topp 10 på Spotifys Globala lista i över två månader. Bandet har belönats med 24 platinaskivor och 16 guldskivor. I UK har de haft två låtar topp 10 på singellistan och i USA har de legat etta på Alternative Radio-listan.

Nu kliver vi in i en ny era tillsammans med Måneskin och nya singeln ”MAMMAMIA”.

Följ Måneskin:
Facebook
Instagram
YouTube 
Twitter

Källa

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Tillbaka Sök

Välj stad