Menu
Matt Rife ut på turné – Gör ett stopp i Sverige!

Matt Rife ut på turné – Gör ett stopp i Sverige!

6 jun kl: 10:00

Matt Rife kommer till Cirkus i Stockholm 13 oktober 2024 som en del av hans ”ProblMATTic World tour”. Förbered dig på en oförglömlig kväll full av skratt och underhållning. Med en unik kombination av charm, humor och obegränsad energi kommer Matt att leverera en show som du absolut inte får missa!

Förköp Live Nation medlemmar 8 juni klockan 10.00 via LiveNation.se!
Allmänt biljettsläpp fredag den 9 juni klockan 10:00 via LiveNation.se!

Matt Rife har blivit en av de snabbast växande komikerna genom sitt virala innehåll och enastående engagemang på TikTok, där han har över 13 miljoner följare och över 2 miljarder visningar globalt. Som en av de mest omtalade komikerna i branschen har Rife sålt ut komediklubbar och teatrar och förbereder sig nu för sin största turné hittills, ProbleMATTic World Tour.

Rife förmedlar sin uppfriskande genuina närvaro tillsammans med intelligent och sårbar humor. Han kommer från en liten stad nära Columbus, Ohio, och började uppträda vid femton års ålder innan han flyttade till Los Angeles två år senare för att inleda sin karriär inom Hollywood.

Förutom stand-up gjorde han sin TV-debut i MTV:s Wild ´N Out som den yngsta medlemmen i seriens historia under fyra säsonger innan han fortsatte med andra MTV-produktioner, som att vara värd för TRL:s omstart och medverka i The Challenge. Rife har även medverkat på Brooklyn Nine-Nine, Fresh Off The Boat, BET:s North Of The 10 och NBC:s komeditävlingsshow Bring The Funny.

Cirkus, en legendarisk scen i hjärtat av Stockholm, är den perfekta platsen för att uppleva denna spektakulära show. Med en atmosfär fylld av spänning och en intim miljö kommer du att vara nära Matt Rife och känna energin från den entusiastiska publiken.

Så markera datumet i din kalender - den 13 oktober 2024 - och se till att du inte missar chansen att skapa minnen och skratta tillsammans med Matt Rife på Cirkus i Stockholm.

ProbleMATTic World Tour - en show du inte får missa!

Datum 2024
13 oktober – Cirkus, Stockholm

Biljetter
Förköp Live Nation medlemmar 8 juni klockan 10.00 via LiveNation.se!
Allmänt biljettsläpp fredag den 9 juni klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad