Menu
Sveriges nya poplöfte FILIPPA släpper debut-EP:n “Beroende” på fredag

Sveriges nya poplöfte FILIPPA släpper debut-EP:n “Beroende” på fredag

7 jun kl: 09:00

Med en röst som träffar rakt i hjärtat är FILIPPA en given representant på Sveriges artisthimmel. Efter årets raketstart med singlarna “En flaska till”, “Brinner” och “Vill inte bli som dom” släpper hon nu debut-EP:n “Beroende” på fredag. EP:n är skriven tillsammans med Fredrik Danielson, Oscar Levander och Oscar Ahlgren samt producerad av Fredrik Danielson och Oscar Levander.

”Min första EP är en samling av perioder och känslor i livet, som jag tror de flesta har upplevt. Kärlek, ångest och en bitterljuv ton. Alla spår i EP:n kan också kopplas till ett beroende – om det så väl är ett destruktivt tankesätt eller en besatthet av en person.”, säger FILIPPA.

Mer om FILIPPA:

FILIPPA är en 21-årig sångerska från Alingsås som debuterade 2022 med sin första solosingel på svenska och har haft ett antal framgångsrika gästframträdanden med artister som Jakob Karlberg, Oscar Ahlgren och Vince Wavy. Hon har släppt populära singlar som ”En flaska till”, ”Tjugofem” och ”Du är som jag”. Musiken är en blandning av bluesiga James Bond-melodier och känsloladdad discopop som rättfärdigt speglar FILIPPAs inre popdiva.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad