Menu
NY SINGEL. Phlake kickar igång sommaren med ny singel i samarbete med danska producenten Vera

NY SINGEL. Phlake kickar igång sommaren med ny singel i samarbete med danska producenten Vera

3 jun kl: 08:55

Hösten 2021 kom Phlakes singel “Vendetta”; en början på en ny musikalisk resa och som återigen visade på bandets förmåga att leverera fantastisk musik för en bred publik.

“Vendetta” blev en stor radio- och streaminghit och Phlake följde upp succén med en slutsåld Danmarksturné – med sångaren Mads Bos otroliga röst, ett extremt begåvat band och producenten Jonathan Elkærs kvalitativa produktioner visade de ännu en gång att de är en liveakt att räkna med. I april i år följde Phlake upp med ännu en singel, den countryinspirerade “10 Feet”. Singeln omfamnades omedelbart av fans och media och började direkt spelas på danska P3, P4 och annan radio.

Nu är det dags för nya singeln “2 Min” som släpps idag, ett samarbete med danska producenten Vera som kanske är mest känd för den enorma framgången med Lord Siva & Vera-projektet och hitsingeln ’Paris’ från 2019.

LYSSNA HÄR

"2 Min" är inspelad med Phlakes liveband och ger oss ett smakprov av hur de kommer att låta på sommarens spelningar i Danmark. Dessutom kommer också en livesession-video, inspelad i Grapehouse Studio i Köpenhamn regisserad av Martin Skovjberg.

Phlake är sångaren Mads Bo Iversen och producenten Jonathan Elkær. Deras liveband består av Lasse Ziegler (gitarr), Nikolaj Montin (slagverk) och Louis Winding (bas).

 FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY | YOUTUBE

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad