Menu
Imenella släpper idag sitt efterlängtade debutalbum ’Gemini’

Imenella släpper idag sitt efterlängtade debutalbum ’Gemini’

11 mar kl: 08:30

Imenella som för fyra år sedan tog hela hiphopsverige med storm, släpper idag äntligen sitt debutalbum Gemini - ett tiospårigt personligt album där hon vågar visa sig sårbar för svenska folket.

LYSSNA HÄR: Imenella.lnk.to/Gemini

Imenellas ord om albumet:

Albumet är mycket mer personligt och jag är mer sårbar. Jag är inte rädd för det längre. Kärlekserfarenheter, saker jag gått igenom i andra relationer, det jag upplevt i industrin som frustrerat mig, det vill säga att behöva jobba dubbelt så hårt när man är en svart blattetjej från orten som får jävligt lite ”recognition”. Den heter ”Gemini” för att jag är arg och irriterad samtidigt som jag är skitglad och jättenöjd med den jag är. Komplex helt enkelt.

Tracklist – Gemini:

  1. B.D.E
  2. Foxy ft. PABI
  3. Celebrate
  4. Louvren
  5. Go Shawty
  6. Habaryar (Interlude)
  7. Cest La Vie
  8. För Alltid ft. Cherrie
  9. Vidare ft. Myra Granberg
  10. Gemini

Imenella tog för fyra år sedan hela hiphopsverige med storm. Med kritikerrosade låtar som Moves, platinasäljande Chagga, Fantasifull och debut-EP:n TRO. I februari 2019 kammade hon hem priset för Årets Nykomling på Grammisgalan och stod för det mest minnesvärda framträdandet på Grammisgalan 2020. Hösten 2019 tog hon emot Musikförläggarnas stipendium. Utöver Imenellas artistskap, är hon även koreograf och regisserat flertal dansföreställningar.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad