Menu
ASHE TILL SVERIGE 2023

ASHE TILL SVERIGE 2023

18 okt kl: 16:00




Den amerikanska singer-songwritern Ashe slog igenom brett med den enorma hitten ’Moral of the Story’ och det gripande skilsmässoalbumet ’Ashlyn’ 2021. Nu återvänder hon med den superhyllade skivan ’Rae’ och en tillhörande världsturné. Den 8 mars kommer hon till Nalen i Stockholm. Biljetter släpps den 21 oktober kl 10.00 via LiveNation.se.

Någonstans mellan elektronisk pop och indiefolk hittar vi den svårdefinierade Ashe. Å ena sidan är musiken medryckande, omedelbar och ibland till och med naiv. Å andra sidan är den mångbottnad, oväntad och framför allt oerhört välskriven. Inte minst de träffsäkra texterna som ofta tar avstamp i en vardaglig konversation för att sedan lyftas till något allmängiltigt. Som den numera ikoniska uppbrottsskildringen i FINNEAS-producerade ’Moral of the Story’ – en låt som läkt hjärtesorg världen över mer än 600 miljoner gånger.


Endast ett år efter det hyllade debutalbumet ’Ashlyn’ delar Ashe nu sitt andra album ’Rae’ och här får lyssnaren möta en artist som är självsäkrare och modigare än någonsin. Själv beskriver hon den som ”danceable and cryable” och det är en skarpsynt sammanfattning. Det är frigjort, sexigt och – som i ’Another Man’s Jeans’ – inte sällan väldigt roligt. Den 8 mars besöker den charmanta superbegåvningen Ashe Nalen i Stockholm.





Datum
8 mars 2023 – Nalen, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredagen den 21 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se



Pressbiljetter & fotopass

Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se.

Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på LiveNation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad