Menu
Mikael Tillman blir ny Senior Producer på Live Nation Sverige!

Mikael Tillman blir ny Senior Producer på Live Nation Sverige!

5 jun kl: 10:00

Den erfarne och respekterade producenten Mikael Tillman ansluter till Live Nation Sverige för rollen som Senior Producer. I sin nya roll på Live Nation kommer Mikael Tillman att ansvara för olika nya egenproducerade livekoncept, bl.a. en rad komediproduktioner med externa talanger samt att hitta nya kreativa format och uttrycksformer för artister och akter som Live Nation och Luger representerar. Med över 20 år i livebranschen och flera hyllade produktioner bakom sig blir Mikael Tillman ett viktigt tillskott i företagets tillväxtplaner.

Mikael Tillmans meritlista talar för sig själv; där ett flertal av hans slutsålda shower har prisats: Ursäkta Live med Edvin Törnblom och Johanna Nordström (Årets Scenshow 2023), Avig Maria – NMFTG med Mia Skäringer (Årets Scenshow 2019, Årets Scen 2019, Årets Insats 2019 bland annat) och har stått bakom succéer som Hela Sverige Skramlar, Ring Polisen med Johanna Nordström och senast Shima is a Punk Rocker med Shima Niavarani.

Tillman började sin karriär i liveindustrin som promoter 2003 på EMA Telstar och har arbetat med konsert-, turné- och festivalbokningar för en rad svenska och internationella artister, t.ex. Maroon 5, In Flames, My Chemical Romance, D’Angelo, Nine Inch Nails och Tillman bokade Amy Winehouse enda spelning i Sverige, Hultsfredsfestivalen 2007.

”Jag har genom åren genomfört många olika produktioner, med olika typer av artister, antingen i egen regi eller med andra samarbetspartners. Nu har jag fått ynnesten att mer långsiktigt liera mig med en så etablerad aktör som LN. Det känns väldigt kul och inspirerande att börja samarbeta med Live Nation och Luger, för att leverera bred liveunderhållning i toppklass.” säger Mikael Tillman.

Mattias Behrer, VD Live Nation Sverige:
”Vi är glada och stolta att få välkomna en av landets mest begåvade producenter till teamet. Vi är övertygade om att Tillmans drivkraft och kreativitet kommer att tillföra stort värde i vår ambition att fortsätta utveckla nya innovativa live koncept och vi ser fram mot många spännande produktioner tillsammans framöver!”

Mikael Tillman börjar rollen som Senior Producer omgående.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad