Menu
MIMI WEBB ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE 2023

MIMI WEBB ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE 2023

12 okt kl: 11:00

TikToks egen drottning av brustna hjärtan Mimi Webb har redan genomfört succéspelningar på både Lollapalooza Stockholm och Nalen och nu kan vi meddela att det brittiska stjärnskottet återvänder till Sverige med ny musik under 2023. Med purfärska singeln ’Ghost of You’ i bagaget intar hon Fryshuset Klubben den 22 mars. Biljetter släpps torsdagen den 20 oktober kl 09.00 via LiveNation.se.

Exklusivt förköpserbjudande för Live Nations medlemmar startar tisdagen den 18 oktober kl 09.00.

Vid det här laget vet nog de flesta att sociala medier har kraften att slunga en karriär från sovrummet till toppen av listorna över en natt men Mimi Webbs resa måste ändå betraktas som unik. Efter att hennes hjärtbrustna ballader exploderat på TikTok under pandemin har hon blivit en stjärna i sin egen rätt. I dag har hennes låtar streamats hundratals miljoner gånger och BBC placerade henne på sin prestigefyllda ’Sound of 2022’-lista. Det råder inga tvivel om att Mimi Webb och hennes storslagna popmusik är här för att stanna.

Efter genombrottet med debutsingeln ’Before I Go’ 2020, en låt som för övrigt dominerade TikTok med 86 miljoner visningar efter att en av plattformens stjärnor Charli D’Amelio använt den i sina videos, har Mimi Webb visat att hennes genombrott var allt annat än en tillfällighet. 2021 kom hennes första EP ’Seven Shades of Heartbreak’ som innehåller fanfavoriter som ’Dumb Love’ och ’Good Without’. I år har hon så här långt släppt tre låtar varav den majestätiska ’Ghost of You’ är den senaste. Missa inte när den snabbt stigande stjärnan Mimi Webb kommer till Fryshuset Klubben den 22 mars.

Datum:
22 mars 2023 – Fryshuset Klubben, Stockholm

Biljetter:
Biljettsläpp torsdagen den 20 oktober kl 09.00 via LiveNation.se. Exklusivt förköpserbjudande för Live Nations medlemmar startar tisdagen den 18 oktober kl 09.00.

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se.
Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad