Menu
Miriam Bryant ger fyra exklusiva livespelningar på Rigoletto

Miriam Bryant ger fyra exklusiva livespelningar på Rigoletto

22 sep kl: 12:21

Under två kvällar i november förvandlas Filmstadens galabiograf Rigoletto i Stockholm till konsertscen när Miriam Bryant ger fyra exklusiva livespelningar och för första gången spelar musiken från sitt nya album ”P.S. Jag hatar dig”. Biljetterna släpps måndag den 27 september via filmstaden.se/miriambryant

Inför släppet av Miriam Bryants nya album ”P.S. Jag hatar dig” biografkedjan Filmstaden inlett ett samarbete med Luger, Warner Music och Jubel för att arrangera fyra exklusiva livespelningar på biograf Rigolettos scen. Konserterna äger rum den 17 och 18 november – två på onsdagen och två på torsdagen.

Men ”PS. Jag hatar dig!” är inte bara ett album, utan även en 20 minuter lång spelfilm där Miriam själv spelar huvudrollen tillsammans med Kardo Razzazi. Filmen är ett känslosamt porträtt av albummusiken och visas för publiken direkt innan konserten. Filmen följs av ett samtal mellan Daniel Hallberg och Miriam Bryant på scenen.

Åldersgräns är 18 år och biljetterna till de fyra konserterna släpps måndagen den 27 september på Filmstadens hemsida, filmstaden.se/miriambryant och i deras app.

Datum:

17/11 – Stockholm, Biograf Rigoletto

18/11 – Stockholm, Biograf Rigoletto

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad