Menu
?Miss Li har blivit sjuk - Humlehagen ställer om och bjuder på gratis premiärhelgsfestival!

?Miss Li har blivit sjuk - Humlehagen ställer om och bjuder på gratis premiärhelgsfestival!

22 jul kl: 11:13

Linda ”Miss Li” Karlsson har blivit sjuk och kan tyvärr inte genomföra helgens utsålda konserter i Humlehagen. Håll i biljetterna, ambitionen är att showerna genomförs senare i sommar och vi kommer få vidare information om nya datum i nästa vecka.

Det är många som sett fram emot och planerat en helkväll med musik, mat och dryck ute i Humlehagen. Vi är därför glada att vi på kort varsel har lyckats få till ett mysigt artistprogram med fri entré. Prognosen lovar 25 grader med sol och vi har ett supermysigt festivalområde som står redo. Alla besökare är alltså välkomna i helgen, oavsett om man tidigare hade en biljett till Miss Li eller inte. Fri entré och öppet 17:00 - 22:30. Dock begränsat antal platser, så kom i tid. Hitta till Humlehagen.

Premiärhelgsfestival i Humlehagen 23-24/7

  • Konserter och magishow. Fri entré!

  • Restauranger på plats i form av Kvarteret, Mike’s Foodtruck & Kulturbistron.

  • Vår egen bar med öl, vin, cider och läskande drycker.

  • Sommar, sol, lantluft och ett mysigt festivalområde. Öppet 17:00-22:30.

  • Bussar från Örebro. Avresa 17:00, hemresa 22:30. Busbiljett 120 kr (tur och retur). Boka bussbiljetter här.

Artistprogram - Fredag 23/7

Staffan Hellstrand - Med en 30 år lång och framgångsrik musikkarriär bakom sig har Staffan Hellstrand kommit att bli en mycket uppskattad och kritikerrosad artist där hans musik har resulterat i Grammisar och Rockbjörnar. En av sina största framgångar som låtskrivare fick han med Fiskarna i Haven som han skrev till Idde Schultz och hennes debutalbum.

Dimpker Brothers - Bröderna Martin och Adam Dimpker från metropolen Hulta i Småland ansluter till en tradition som är nog så vanligt inom amerikansk musik. Två bröder som sjunger tillsammans och hittar en magisk syntes. Tänk Louvin Brothers eller Everly Brothers i nutid. För Dimpker Brothers mix av americana och pop är i högsta grad här och nu och har inget med nostalgi att göra. Lyssna här.

Our Man In The Field (UK) - med debutalbumet The Company of Strangers hann besöka Sverige med sitt band för en konsert hösten 2020, precis innan pandemin satte stopp för allt. Vi som var där fick uppleva en fantastisk kväll, med en oerhört begåvad singer/songwriter uppbackad av ett lyhört band. Nu kommer Our Man In The Field tillbaka till Sverige för en kortare soloturné. Lyssna här.

Magi med Pontus Lindman- Pontus Lindman är en prisbelönt svensk magiker som de senaste åren gjort allt från Bråvallafestivalens scen till Musikhjälpen och inte minst hänförde han över 165 miljoner tittare med sitt framträdande i Britain´s Got Talent där han uppträdde med Världens farligaste korttrick. Se mer här.

Artistprogram - Lördag 24/7

Moa Lignell - Med stor kunskap inom både låtskrivande och musicerande har Moa Lignell alltsedan karriärens start inspirerat såväl som ingjutit hopp i de flesta som träffats av hennes musik. Under eget namn har hon släppt två album och turnerat landet runt, både som soloartist och tillsammans med bland andra Melissa Horn, Anna Ternheim och Janne Schaffer. Lyssna här.

David Urwitz - I drygt femton år har David Urwitz gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt. Genom åren har han skapat sig en alldeles egen plattform med en trogen och hängiven publik. I sin musik skildrar Urwitz ofta en längtan från den lilla staden till någonting annat, han är lika mycket en historieberättare som musiker och skriver och framför sina låtar med ett stråk av vemod men alltid med hoppet starkt lysande. Lyssna här.

Magi med Pontus Lindman - Pontus Lindman är en prisbelönt svensk magiker som de senaste åren gjort allt från Bråvallafestivalens scen till Musikhjälpen och inte minst hänförde han över 165 miljoner tittare med sitt framträdande i Britain´s Got Talent där han uppträdde med Världens farligaste korttrick. Se mer här.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad