Menu
Miss Li i Humlehagen 30-31/8 - praktisk info!

Miss Li i Humlehagen 30-31/8 - praktisk info!

29 aug kl: 08:21

Varmt välkomna till Humlehagen!

17:00 - Området öppnar - food trucks, bar och musik på området!
22:30 - Området stänger.

På scenen uppträder Miss Li med band och under kvällen blir det även magi och tankeläsning med Pontus Lindman. Kvällarna är utsålda så kom i tid för att säkra bäst möjliga sittplats.

Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast betalning via Swish eller kort.

Mat och dryck

Restauranger på plats i helgen är Mike´s Food TruckKvarteret & Co och Pinklish. Även kaffe från Fogarolli och glass från En får tacka. Det finns olika valmöjligheter på mat och för frågor kring meny och/eller allergier kontakta respektive aktör.

Hela området är ett serveringsområde med försäljning av mat, dryck och alkohol. På serveringsområdet måste man enligt gällande regler sitta ner vid en sittplats och man får sitta max 8 personer per sällskap. Det är alltså för närvarande inte tillåtet att stå upp eller mingla runt på serveringsområdet annat än vid köer till beställning av mat, dryck, vid toalettbesök etc. Tänk på att hålla avstånd till andra sällskap!

Vanliga frågor

Finns det sittplatser? -Ja, det finns det gott om bänkar, stolar, bord och enklare sittplatser - mer än tillräckligt för alla. Alla platser har dock inte direkt sikt mot scen, så kom i tid för att säkra bäst möjliga sittplats!

Får jag ta med paraply eller egen stol? -Nej (pga av säkerhetsrisken/skymd sikt). Kläder efter väder gäller och det finns även ett begränsat antal regnponchos att köpa till självkostnadspris.

Hitta till Humlehagen

Humlehagen ligger cirka 15-20 min från Örebro. Hitta hit (Tjugesta 426, Glanshammar).

Olika alternativ att ta sig till oss:

  • Cykla från Örebro (cirka 45 min).?

  • Åk med våra Humlehagen-bussar. Bussarna avgår 17:00 från Fredsgatan (Myrorna) i Örebro. Hemresa ca 22:30 från Humlehagen. Begränsat antal platser. Bussbiljetter finns att köpa här (klicka på köp).

  • Samåk med bil. Parkering 20 kr, betalas via Swish och går till Glanshammars IF. Det är 5-10 minuters promenad från parkeringen till konsertområdet. Kontakta oss om du är rörelsehindrad för parkering nära området.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad