Menu
Miss Li är tillbaka med nya singeln ”Ålderdomshemmet”

Miss Li är tillbaka med nya singeln ”Ålderdomshemmet”

30 mar kl: 13:00

Miss Lis hitkavalkad har ingen gått obemärkt förbi. Hon fortsätter att ligga i toppläget på svenska listan med låtar som ”X” och ”Hälsa Gud” och är en klar favorit på radiostationerna runtom i landet. Med över 200 miljoner streams på Spotify är hon utan tvekan en av Sveriges största artister idag. Nu är produktiva Miss Li tillbaka med ny musik. ”Ålderdomshemmet” heter låten och släpps den 31 mars.

”Ålderdomshemmet” handlar om att man aldrig ska sluta leva. ”Sonny, som jag skriver all musik tillsammans med, hade gjort ett instrumentalt track som jag liksom inte kunde sluta lyssna på. Parallellt hade jag länge gått och tänkt mycket på det här med livet, att bli gammal och vilken lyx det är att ens få leva länge. En dag i vintras växte mina tankar ihop med Sonnys (Sonny Boy Gustafsson, producent och låtskrivarpartner) instrumental, och plötsligt var det en låt.”, säger Miss Li.

Inte nog med att det kommer ny musik, Miss Li åker även på en omfattande turné i Sverige och Norge med start den 15 juni.
Miss Li fortsätter: ”Jag kan verkligen inte bärga mig tills vi får spela ”Ålderdomshemmet” live i sommar. Tänk vilken dröm att få se publiken dansa och skrika med i ord som ”Ålderdomshemmet”, ”rynkig” och ”hör lite sämre”. Jag hoppas bara att de som lyssnar på Ålderdomshemmet blir peppade på livet. Här och nu!”

Den 31 mars släpps ”Ålderdomshemmet”.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad