Menu
David Kushner släpper album och kommer till Sverige nästa år!

David Kushner släpper album och kommer till Sverige nästa år!

19 aug kl: 16:00

Sångaren och låtskrivaren David Kushner än mer aktuell än någonsin och i slutet av augusti släpps hans kommande album The Dichotomy. Albumet innehåller bland annat de redan släppta singlarna Skin and Bones, Hero och senaste Sweet Oblivion. Den 13 februari kommer Kushner till Cirkus i Stockholm med The Dichotomy Tour!

Biljetter släpps på fredag den 23 augusti klockan 10:00 via LiveNation.se

David Kushner slog igenom stort 2022 med låtarna Miserable Man och Mr. Forgettable från sin debut-EP Footprints I Found. På mindre än ett år samlade låtarna ihop över en miljard streams. Förra årets singel Daylight nådde platinastatus bara några månader efter släpp och blev ett bevis på Kushners enorma framgång.

Med ett hyllat framträdande på The Tonight Show med Jimmy Fallon, två turnéer under 2023 och en plats på Spotifys spellista Roots Rising, har David Kushner befäst sin position som en viktig artist inom popmusiken.

Om bara några dagar släpps äntligen det kommande albumet The Dichotomy och nästa år kommer Kushner till Sverige för en efterlängtad konsert!

Datum 2025
13 februari – Cirkus, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på fredag den 23 augusti klockan 10:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass?
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?
?
Fotopass-ansökan görs via?photorequest.livenation.se?(notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på?livenation.se.?

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad