Menu
Movits! aktuella med sommarturné runt om i Sverige i år

Movits! aktuella med sommarturné runt om i Sverige i år

2 jun kl: 17:33

Movits! har sedan länge utmärkt sig för att vara en av Sveriges starkaste liveakter. De har uppmärksammats för deras säregna sound som numera blivit något av ett signum av rap, tunga beats och bombastiska blåsarrangemang. Under de senaste tio åren har gruppen turnerat non stop. Och i sommar väntar ytterligare en turné med totalt 7 stopp runt om i Sverige.

Movits! är en av de akter som jobbar i utkanten av det svenska musikundret men som ändå drar storpublik både på hemmaplan och internationellt. Sedan debuten 2008 har Movits! gjort en resa musikaliskt, från jazzinspirerade hiphopen till en mer dynamisk ljudbild.

I början av 2022 släpptes deras sjunde album ”Halleluja” och samtidigt begav de sig ut på en stor europaturné med en handfull stopp i Sverige. Tidigare i år släppte Movits! ytterligare ny musik från sitt kommande album. Och under årets gång väntas gruppen släppa ännu mer musik. I våras bjöd de dessutom på en maxad konsert under årets upplaga av Åre Sessions - som ett smakprov på vad som komma skall imorgon på Hasselbacken då startskottet går för deras kommande sommarturné 2023.

Biljetter ute nu via Livenation.se.

Datum:
3 juni – Hasselbacken, Stockholm
15 juli – Putte i parken, Luleå
20 juli – Bjerreds Station, Lund
21 juli – Pustervik, Göteborg
22 juli – Olssons Brygga, Arvika
26 juli – Socitetén, Varberg
28 juli – Visfestivalen Holmön, Umeå
29 juli – Hudikkalaset, Hudiksvall

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad