Menu
MURDA TILL SVERIGE 2023

MURDA TILL SVERIGE 2023

30 nov kl: 11:00

Sverigeaktuella artisten Murdas musikkarriär inleddes 2007 och präglades tidigt av stora framgångar på hemmaplan i Nederländerna. Det stora internationella genombrottet kom när han vände sig till den turkiska publiken några år senare med ny musik. Sedan dess har ingenting varit sig likt för den i dag 38-åriga hiphop-artisten. Senast Murda spelade i Sverige var hösten 2021 och nu meddelar han att han återvänder till Stockholm 2023.

Den 8 mars ser vi Murda live på Bar Brooklyn – biljettsläpp fredagen 2 december kl 11.00.

Murda, född Önder Do?an, är en nederländsk rappare med turkisk bakgrund. Han har gjort sig känd för låtar som ´Rome´, ´Shutdown´ och sin EP ´Turkse Pizza´ – men allt förändrades i samband med släppet av singeln ´Aya´ (2019) som följdes av Murdas och turkiska rapparen Ezhels album ´Made in Turkey´ (2020), med låtar som ´Bi Sonraki Hayat?mda Gel´. Samarbetet blev en omedelbar succé och plötsligt var Murda ett namn på allas läppar i Turkiet. Låtarna toppade landets hitlistor och har i dag streamats hundratals miljoner gånger, samtidigt som hans hängivna fanskara fortsätter växa.

Nu har Murda påbörjat ett nytt kapitel i sin karriär och med nya singeln ´Tarif´, i samarbete med Yung Ouzo, visar han att hans karriär är långt ifrån över. I höst ger han sig ut på turné och den 8 mars har turen kommit till Stockholm och Bar Brooklyn.

Datum
8 mars 2023, Bar Brooklyn.

Biljetter
Biljettsläpp fredagen 2 december kl 11.00.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad