Stäng reklam
Menu
Mwuana aktuell med exklusiv spelning på Cirkus i november!

Mwuana aktuell med exklusiv spelning på Cirkus i november!

3 okt kl: 10:05

Den 6 november intar Mwuana scenen på Cirkus i Stockholm för ett liveframträdande som varken liknar något han tidigare har eller kommer att bjuda in sin publik till igen. Utöver bland annat smakprov av osläppta låtar, som han aldrig tidigare framfört live, samt exklusiva osedda filmklipp från dokumentären "Mwuana: Framför allt", kan publiken förvänta sig en unik inblick i Mwuanas kreativa process och den passion och beslutsamhet som driver honom framåt i musiken och i livet, genom ögonblick av både tvivel och triumf.

Biljettsläpp fredag 4 oktober kl. 10:00 via Luger.se

Med över hundra låtar släppta och åtskilliga miljontals streams har Mwuana cementerat sin plats som en av den urbana musikens allra klarast lysande stjärnor, vars hängivna fans blir fler för varje dag. Han debuterade med det kritikerrosade albumet "Triller" 2017, som gav honom priset för Årets Hiphop på P3 Guld och tre Grammisnomineringar. Sedan dess har han fortsatt att vara en ledstjärna på den svenska musikscenen, som med sin unika hybrid av R´n´B, hiphop och alternativ pop har skapat ett sound som är både kompromisslöst och fängslande, vilket också återspeglas i hans hyllade liveframträdanden.

Dokumentären "Mwuana: Framför allt", som hade sin världspremiär på Way Out West i somras, har hyllats av såväl fans som kritiker och ger en intim inblick i hur Mwuana gick från undergroundscenen till att bli en av Sveriges mest inflytelserika artister. Genom exklusiva intervjuer och behind-the-scenes-material får vi följa hans strävan efter att hitta sitt sanna uttryck, och de utmaningar och personliga uppoffringar som präglat hans resa.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad