Menu
Mwuana på höstturné - följer upp sommarens succégig

Mwuana på höstturné - följer upp sommarens succégig

7 sep kl: 10:03

Publikhav med tusentals fans har tagit del av sommarens exklusiva framträdanden på Sensommar, Way Out West, Malmöfestivalen och inte minst förra veckans succéspelning på Gröna Lund. I höst åker äntligen Mwuana på turné – denna gång med fullt liveband vid sin sida. Missa inte!

7 okt - Skellefteå, Sara Kulturhus
8 okt - Sundsvall, Stadshuset
14 okt - Göteborg, Trädgår´n
15 okt - Malmö, Moriska Paviljongen
12 nov - Uppsala, UKK
27 nov - Stockholm, Fållan

Mwuana är en naturlig stjärna som med en sällsynt lätthet rör sig mellan rap och sång i ett gränslöst, modernt språk. Oavsett om det är över trap, mjuk 70-talssoul, karibiska rytmer eller – som den eviga klassikern Craftmanship – ett minimalistiskt, basmättat pianoriff så flödar Mwuanas fängslande röst fritt. Soundet är ett samarbete mellan Mwuana och stjärnproducenterna Chords och Collén, som fortsätter att briljera med låtar som ”Loverman” och även förra årets singel ”Kom fram”.

Mwuana har sedan debutalbumet ”Thriller” blivit en av de främsta artisterna i Sverige. Han har under sin karriär vunnit prestigefyllda priser, placerats på topplistan och fått musiken på radiorotation. Han har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång. Efter sommarens succé ska nu Mwuana ut på en efterlängtad höstturné, med singlar som ”COMBO” och ”Good Vibes Only” i ryggen.

Missa inte när en av våra klarast lysande stjärnor kommer till en stad nära dig, denna gång med ett fullt liveband.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad