Menu
Myra Granberg kickar igång våren med melankoliska och dansanta singeln “Highlights”

Myra Granberg kickar igång våren med melankoliska och dansanta singeln “Highlights”

25 mar kl: 07:00

Superaktuella Myra Granberg, som under senaste åren har fångat publikens hjärtan, fortsätter klättra upp allt högre på Sveriges artisthimmel i år även Grammisnominerad i kategorierna Årets Låt och Årets Kompositör. Idag släpper hon nya singeln Highlights, en intim singel om att släppa taget och ge sig själv frihet att njuta av livets höjdpunkter. Låten är både skriven och producerad av Myra.

Lyssna här: https://MyraGranberg.lnk.to/Highlights

Highlights handlar om ambitionen att veta exakt vem man är och vad man vill i livet. Men att inse på vägens gång att det inte finns någon objektiv sanning, några tydliga svar eller någon som helst lösning på att bli den där perfekta versionen av sig själv. Vi kommer ständigt vara under utveckling fram tills dagen vi dör. Så istället för att fokusera på att försöka bli någon man aldrig blir, så kan man välja att bli kompis med sina brister och njuta av livet. Av både de små och stora stunderna. Att leva för höjdpunkterna istället för att stressa förbi dem i jakt på livet.
  Myra Granberg.

Sedan Myra slog igenom år 2019 har succén varit ett faktum. Hennes musik har streamats över 135 miljoner gånger och hon har blivit en av Sveriges mest spelade artister på svensk radio. Med sitt hyllade debutalbum i ryggen samt ett antal stora samarbeten med artistkollegorna Newkid (låten “Vänner”), Petter (låten ”Bara för bra”) och Imenella (låten “Vidare”) fortsätter Myra visa svenska folket hennes målmedvetenhet och stora talang. Under förra året belönades hon även med flera nomineringar på Grammisgalan 2021 (Årets producent, Årets nykomling, Årets pop) och P3 Guldgalan 2021 (Årets pop, Framtidens Artist). Under våren och sommaren intar hon Sveriges musikscener och bjuder fansen på upprivna texter, energiska beats och massor med kärlek. I september är hon dessutom redo att inta Avicii Arena och öppna upp till ingen mindre än Newkid.

Myra Granbergs spelningar i vår och sommar:

26 mars Borås, Åhaga
9 april Sälen, XS Nightclub
17 april Södra Vi, Pumpen
22 april Örebro, Kulturkvarteret
23 april Vemdalen, Högfjällshotellet
28 april Uppsala, Stockholm Nation, Valborgsfest
6 maj Lidköping, Arenakalaset
22 maj Stockholm, Gröna Lund
4 juni Gävle, Furuvik
5 juni Umeå, Brännbollsyran
30 juni Västerås, Västerås Cityfestival
7 juli Töreboda, Törebodafestivalen
8 juli Borlänge, Alive Festival
9 juli Sundsvall, Sensommar
16 juli Helsingborg, Bayside Festival
22 juli Skillinge, Skillinge Teater
23 juli Karlshamn, One Weekend Only
28 juli Piteå, Kitteltältet
4 augusti Arvika, Arvika Hamnfest
24 september Stockholm, Avicii Arena

FÖLJ MYRA GRANBERG: Instagram I TikTok I Facebook I Twitter I Youtube I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad