Menu
Myra Granberg släpper nakna & sårbara  singeln ”Liten&Lost” från sitt kommande debutalbum

Myra Granberg släpper nakna & sårbara singeln ”Liten&Lost” från sitt kommande debutalbum

27 aug kl: 06:30

Hitmakaren Myra Granberg släpper personliga singeln ”Liten&Lost” idag, hennes tredje singel från debutalbumet ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA som kommer den 10 september. Låten är skriven av Myra Granberg & Maria Smith (från Smith & Thell) samt producerad av Myra.

”Liten&Lost är en utav dom naknaste, svåraste och jobbigaste låtarna jag skrivit. Den dagen i studion med Maria Smith kom vi åt något fruktansvärt och vackert på samma gång. Jag har nog aldrig tidigare känt så under en skapande-process. Det låten berör är en av mina svagaste punkter och det som suttit djupast inne i mitt samvete ända sen jag flyttade hemifrån som 16-åring. Hur hjärtat och själen har slitits itu mellan ansvarskänslor och drömmar. Hur man så gärna vill göra livet bättre för dom som fått ärva samma skor.” – Myra Granberg.

Lyssna på "Liten&Lost" här 

Myra Granberg har haft ett minst sagt imponerande år hittills. För sin debut-EP Bara hälften kvar, inkl. låtar som hon skrivit & producerat helt på egen hand, belönades hon med flera nomineringar på P3 Guldgalan 2021 (Årets Pop, Framtidens Artist) och Grammisgalan 2021 (Årets Producent, Årets Nykomling, Årets Pop). I april släpptes första singeln från debutalbumet, superhiten ”Lose my mind”, som varit en av sommarens största anthems. Den har legat etta fyra veckor på raken på Svensktoppen och var på midsommarafton den mest spelade låten på Spotify - före Per Gessle, Tomas Ledin & våra svenska klassiker. Utöver ”Lose my mind” har Myra under året släppt singlarna ”Sad Boy” och ”Jag kommer” som också tagit sig in högt på Spotify topplistan. Och den 6 augusti släppte hon låten ”När hjärtat bankar” - ledmotivet till filmen Eva & Adam.

Under sommaren har Myra för första gången fått möta sin publik på riktigt då hon turnerat runt i Sverige med sitt band. Euforin har varit total och lyckliga fans har fått chansen att höra såväl släppta som osläppta låtar. Den 22 augusti uppträdde Myra på Rockbjörnen där hon även var nominerad till Årets Genombrott.

Låtarna på det efterlängtade debutalbumet handlar om att komma ut på andra sidan. Att gå vidare från saker och att tacka sig själv för allt man varit med om. Det är en tiospårig sammanfattning av Myras liv och låtarna är ännu mer nakna och ärliga än det vi hört tidigare. ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA släpps den 10 september.

FÖLJ Myra Granberg: Spotify I Instagram I Youtube

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad