Menu
Nea släpper singeln ”Imagine” på fredag & har co-skrivit VM-låten med Miss Li

Nea släpper singeln ”Imagine” på fredag & har co-skrivit VM-låten med Miss Li

7 jun kl: 08:00

På fredag den 9 juni släpper artisten & stjärnlåtskrivaren Nea nya singeln ”Imagine”, en kärlekslåt som ligger henne väldigt varmt om hjärtat. Samma dag släpper Miss Li den officiella VM-låten ”Våran sång” för damlandslaget, som Nea varit med och skrivit. I höst kommer hennes efterlängtade debutalbum TRANSPARENT.

I februari gjorde Nea comeback och har redan hunnit släppa två singlar från kommande debutalbum. Singeln ”A Lover Like Me”, som A-listats på P3, uppmärksammades av internationell media och var en av de mest trendande på Tiktok i Norden. I april följde Nea upp med singeln ”Yes”, och nu släpps ”Imagine” som är hennes personliga favoritlåt från albumet. Skriven av Nea tillsammans med Tyler Spry & Nate Company, producerad av Daniel Ledinsky.

”Imagine är den första låten jag skrev där jag tydligt kände att ’denna måste va med på mitt debutalbum’. Den satte liksom ton för soundet och världen till albumet Transparent. För mig är det en kärlekslåt om alla nitlotter och dåliga beslut man måste ta för att tillslut hamna rätt.” - Nea.

Under våren har Nea varit TV-aktuell med en utmärkande roll som låtskrivarexpert i SVT musikprogrammet Songland, nischat till att djupdyka i skapandet av en låt och tända strålkastaren på låtskrivaren bakom musiken. I april gjorde Nea även sin första spelning i New York på Sweden Makes Music - ett projekt som drivs av svenska Generalkonsulatet och Export Music Sweden för att uppmärksamma svensk musikexport i USA.

”Imagine” släpps med tillhörande musikvideo fredag den 9 juni via Milkshake / Sony Music.

Nea på Spotify I Instagram I TikTok I Youtube

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad