Menu
Norlie & KKV med Benjamin Ingrosso släpper singeln

Norlie & KKV med Benjamin Ingrosso släpper singeln "Som ett minne blott" den 19/8 - aktuella för Gröna Lund och Så Mycket Bättre

17 aug kl: 14:20

Tidigare i år medverkade Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag i tv-inspelningen av Benjamins. Duon klickade direkt med Benjamin Ingrosso och gänget började tala om att göra musik tillsammans. Direkt efter inspelningen skrev man en första skiss på ”Som ett minne blott”, under våren slutförde man arbetet och fredagen den 19 augusti är slutresultatet äntligen här.

Lyssna på "Som ett minne blott"

En varm svensk poplåt som flörtar med disco. Om tomheten som infinner sig efter att en relation tagit slut, när känslorna är borta och det sista som finns kvar är några flyttkartonger med ens ex namn på. Med en refräng som sätter sig direkt så blir det svårt att inte nynna med under hösten.

Låten är skriven av Sonny Fahlberg, Kim Vadenhag, Benjamin Ingrosso och Hampus Lindvall.

9 september står Norlie & KKV ännu en gång på Gröna Lunds stora scen i Stockholm och senare i höst är duon aktuella i TV4s Så Mycket Bättre.

Kontakt: 
Johan Lindquist, manager 
johan.lindquist@unitedstage.se

Den ikoniska duon Norlie & KKV slog igenom för snart tio år sedan med bland annat låtarna ”När jag går ner”, ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt”. Sedan dess har de fortsatt leverera några av våra största hits i modern tid. De har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och är en solklar publikfavorit. Deras personliga texter blandat med starka refränger har genererat över 300 miljoner streams.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad