Menu
NORSKA STJÄRNSKOTTET DAGNY SUPPORT TILL MIRIAM BRYANT PÅ HENNES ”PS JAG HATAR DIG”-TURNÉ!

NORSKA STJÄRNSKOTTET DAGNY SUPPORT TILL MIRIAM BRYANT PÅ HENNES ”PS JAG HATAR DIG”-TURNÉ!

12 apr kl: 10:06

En av Norges största popstjärnor Dagny har bekräftats som support till Miriam Bryant på hennes stundande Sverigeturné! När Dagny nyligen spelade två utsålda kvällar på Sentrum Scene i Oslo så hade hon ingen annan än en av Sveriges största popstjärnor, Miriam Bryant, som support och nu är alltså rollerna ombytta! På konserten i Scandinavium den 13 maj ser vi också Molly Hammar som support.

Biljetter finns nu på luger.se

I hemlandet Norge säljer Dagny ut sina turnéer i rekordfart, har frekvent rotation på radio, toppar listorna och är en av de mest eftertraktade festivalartisterna i landet. Hon har arbetat med internationella artister som Seeb, Steve Aoki och Katy Perry, samt fått strålande recensioner från bland annat Nylon, Billboard, The Guardian och Harper´s Bazaar. Den akustiska versionen av hennes genombrottssingel, "Backbeat", hördes även i den amerikanska tv-serien Grey´s Anatomy.

För bara en månad sedan stod Dagny på Sentrum Scene i Oslo och spelade för fullt hus två kvällar i rad. Som support fanns en av Sveriges mest älskade artister, Miriam Bryant. Ikväll inleder Miriam Bryant sin turné PS jag hatar dig på ett utsålt Cirkus i Stockholm som sedan följs av flera utsålda stopp runt om i landet. Vid hennes sida som support på utvalda stopp finns Dagny.

När Miriam Bryant tar PS jag hatar dig till hemstaden Göteborg och Scandinavium den 13 maj ser vi, förutom Dagny, även Molly Hammar och Cherrie som support.

Samtliga datum och biljetter finns på luger.se.

Dagny
12 april – Cirkus, Stockholm
21 april – Convendum, Örebro
22 april – Magasinet, Falun?
23 april – Jönköpings Konserthus
24 april – Malmö Live
13 maj – Scandinavium, Göteborg

Molly Hammar & Cherrie
13 maj - Scandinavium, Göteborg

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad