Stäng reklam
Menu
BRUNOZ – Bruno Mitsogiannis tar steget och gör sin första egna soloshow!

BRUNOZ – Bruno Mitsogiannis tar steget och gör sin första egna soloshow!

16 okt kl: 10:00

BRUNOZ – en konsert med Bruno Mitsogiannis som blir en blandning av dansband, rock och smäktande ballader.
Världspremiär för den annorlunda dansbandskvällen med en twist. Nu tar Bruno Mitsogiannis steget och gör sin första egna soloshow! Biljetter släpps fredag 25 oktober kl 10.00 via LiveNation.se.

Bruno Mitsogiannis är känd för sin musikalkarriär där han gjort de största huvudrollerna på svensk scen. Norrköpingskillen slog igenom för nationell publik med sverigepremiären av We Will Rock You på Cirkus i Stockholm 2010 för att senare skapa publiksuccér med Rock of Ages och Jersey Boys på Chinateatern och i Göteborg. Hans bredd musikaliskt och otroliga skådespelartalang har han visat ständigt genom åren med roller som Gabriel i Next to Normal på Stockholms Stadsteater tillsammans med Lisa Nilsson och som Tony i klassikern West Side Story på Göteborgsoperan. Men främst har vi nog sett honom i duon Peter & Bruno som dragit storpublik över hela landet med sina konserter år efter år. De träffades under Rock of Ages, de två kungarna av Queen-musik, och har sedan dess varit oskiljaktiga, som ler- och långhalm. Du har säkerligen sett dem gästa "Så Ska Det Låta" en massa gånger, både med Lill-Babs och Siw Malmqvist. Men nu är det dags för BRUNOZ att ta plats!

För första gången ger sig Bruno ut på vägarna med en egen konsertshow. En kväll där Bruno blandar sin komiska (men ärliga) kärlek för dansband med andra dunderhits som publiken älskar honom för. Bruno tar tillsammans med sitt härliga band publiken på en musikalisk resa med klassiska dansbandslåtar som t ex ”Kan man älska nån på avstånd” och ”Byns enda blondin” som han blandar upp med världslåtar som bl a ”Bed Of Roses” och ”I Want To Break Free” och vänder upp och ner på genres och gör lite som han vill. Här varvas rock, pop och gripande ballader härligt förpackat i Brunos egna show – BRUNOZ.

BRUNOZ – hur kom det till? Under Peter & Brunos arenaturnéer nämnde Bruno någon gång att han älskar dansband. Folk skrattade lite åt att rock- killen plötsligt visar sig ha en förkärlek till dansband men vips(!) så spelade killarna ett par dansbandslåtar på turnéerna och någonstans började de skoja med publiken att han kanske skulle starta ett eget dansband – BRUNOZ. Och drömmen blir nu – nästan - verklighet. För några exklusiva kvällar på Rival i Stockholm och Louis De Geer i Norrköping sätter Bruno tillbaka dansbandsmusiken på kartan och skapar sin egen kväll tillsammans med publiken, precis som han vill ha den. En musikalisk kväll med underhållning och musik på högsta nivå, med glimten i ögat.

Konserttillfällen 2025:
10 maj – Rival, Stockholm
17 maj – Louis De Geer, Norrköping

Konserten är cirka 1h 20 min utan paus.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad