Menu
NY KONSERTSERIE I SOMMAR MED BL.A FRICKY, SABINA DDUMBA OCH TIMBUKTU & MASAKA TRIO

NY KONSERTSERIE I SOMMAR MED BL.A FRICKY, SABINA DDUMBA OCH TIMBUKTU & MASAKA TRIO

18 jun kl: 09:00

HAGA – konsertkvällar i det gröna, är ett helt nytt koncept och konsertserie av arrangörerna Live Nation och Luger tillsammans med Boulebar, som nyligen öppnat sin verksamhet för sommaren i Hagaparken. Mellan den 30 juli – 21 augusti har alla som saknat livemusik chansen att uppleva riktiga konserter, på filtar ute i det gröna i Hagaparken. På scen ser vi bland andra Fricky, Titiyo, Timbuktu & MASAKA Trio och Sabina Ddumba och många fler. Biljetter släpps den 23 juni kl 11.00.

Evenemangsbranschen börjar se ljuset i tunneln efter att ha påverkats enormt under det senaste året. Nu presenteras det nya konceptet HAGA – konsertkvällar i det gröna, konsertserien som sträcker sig ut mellan 30 juli och 21 augusti. Publiken blir sittande, placerade på filtar och biljetterna säljs i sällskapspriser för två till fyra personer. Varje kväll gästas av en artist som står för livemusiken. På scen står några av Sveriges mest folkkära artister som Timbuktu & MASAKA. 

Vi är otroligt glada över att återigen få skapa musikupplevelser för både tidigare och nya konsertbesökare. Det känns rätt i tiden med att skapa konsertupplevelser i naturen och vi är stolta över att så många av Sveriges mest omtyckta artister får möta fansen igen.”, säger Richard ”Sejka” Ardermark, arrangör på Live Nation Sverige.

Bakom cateringen står Boulebar som erbjuder mat- och dryckesupplevelser på plats. Boulebar Haga ligger mitt i Hagaparken, ett stenkast från både Vasastan och Solna. Här ramas den lummiga parken in av boulebanor och en mjuk bistromiljö. Boulebar grundades av ett gäng boulegalningar som älskar det franska sättet att leva och umgås på. De kommer att servera franskinspirerade smårätter som passar perfekt på picknickfilten. I dryckesväg blir det franska viner, öl och cider.

"Det ska bli väldigt kul att fylla Hagaparken med musik. Vi älskar att förena människor och precis som boule har livemusik en så fin förmåga att göra det.", säger Henrik Kruse, VD & grundare Boulebar.

Bokade akter (fler datum tillkommer):

30/7 – Fricky
31/7 – Fricky
4/8 – Sabina Ddumba
5/8 – Sabina Ddumba
7/8 – Deportees
10/8 – Moneybrother
11/8 – Moneybrother
12/8 – Mwuana
13/8 – Mwuana
14/8 – Imenella, Jelassi & Mona Masrour
15/8 – Timbuktu & MASAKA Trio
17/8 – Titiyo

Biljetter till HAGA – konsertkvällar i det gröna, släpps den 23 juni kl 11.00 via livenation.se 

Fo?r press- och intervju fo?rfra?gningar va?nligen kontakta;
Sulekha Daar, Luger, tel 073-751 41 44, sulekha@luger.se
Emilie Olsson Lignell, Live Nation, tel. 073-048 25 81,?emilie.lignell@livenation.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad