Menu
NYTT ALBUM. Stjärnskottet DISA släpper debutalbumet

NYTT ALBUM. Stjärnskottet DISA släpper debutalbumet "On My Own"

18 mar kl: 08:00

24-åriga artisten, basisten och låtskrivaren Disa Engström är aktuell med albumet "On My Own". Disa har tidigare frontat bandet Pretty Princess, men som titeln på nya fullängdaren antyder så är detta hennes första skiva som soloartist under namnet DISA. "On My Own" innehåller bland annat de tidigare släppta singlarna "Billy" och "GT40" som spelats en del på radio. Båda låtarna är inspirerade av Halmstads stoltheter Gyllene Tider som, tillsammans med The Sounds, är Disas musikaliska förebilder.

DISA har bl a varit support till Uno Svenningsson. I vår har hon flera egna spelningar inplanerade. Men även om DISA numera är soloartist, så kör hon helst med fullt band på scen när hon spelar live.

- Jag har tidigare varit kluven till att släppa musik som soloartist då jag egentligen sett mig själv som en "band-person". Det har känts läskigt att ensam stå i fokus med allt ansvar, och jag har tvivlat på om jag kommer att orka med det helt själv. Successivt har jag dock växt in i rollen mer och mer och känner att jag i och med det här albumet hittat rätt i både sound och uttryck som artist. Jag är väldigt stolt över mitt album både på ett musikaliskt och personligt plan och det ska bli så kul att äntligen släppa det, säger DISA.

LYSSNA på albumet "On My Own" här. <<<

Följ DISA på:

Facebook I Instagram I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad