Menu
David Urwitz nya Regler

David Urwitz nya Regler

25 mar kl: 07:21



I drygt femton år har David Urwitz oförtrutet gett ut skivor och turnerat landet runt. I höst släpper han en ny skiva, den åttonde i ordningen, och ger sig ut på en stor turné. På nya singeln Regler rabblar han upp alla oförätter som han registrerat men ändå avstått från att ta upp.

Varför då?



Groucho Marx lär ha en gång ha sagt:

Those are my principles, and if you don´t like them... well, I have others.



David Urwitz nya singel ”Regler” handlar också om principer men kanske inte sett från ett så humoristiskt perspektiv.



David sjunger:

”Ok, det fanns nån form av regler.

Ok, om hur man ska bete sig”.



Med trumpeter och i ett rasande tempo rabblar sedan Urwitz upp alla oförätter som han registrerat men ändå avstått från att ta upp.

På grund av vad.

Regler?



David Urwitz har gett ut sju skivor, samarbetat med alla möjliga storheter i genren (som Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn) och haft en dunderhit i Norge med låten Hos mig, i duett med Helene Bøksle

De senaste åren har David dessutom fått en ny publik genom sin roll som sidekick till Morgan Larsson i programmet SöndagsMorgan i P4. Där har han fått visa mer av sig själv, hur han tänker och resonerar. Lite som en förlängning av hans uppskattade mellansnack från konserterna.

– Jag var inte beredd på att så många lyssnade på programmet. Det har verkligen varit ett uppvaknade att radiopubliken är så stor. Och vänlig.



Idag släpper David nya singeln Regler. 
Lyssna på den här!  


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad