Menu
NY MUSIK. Elle-Kari medverkar på Markus Jägerstedts

NY MUSIK. Elle-Kari medverkar på Markus Jägerstedts "Balkan Dreams" från filmen "Jag är Zlatan"

18 mar kl: 08:30

Färgstarka indieartisten Elle-Kari har fullt upp. I november släppte hon skilsmässolåten "Vi Kommer Dö" och turnerade med Ane Brun. Just nu är Elle-Kari i full gång med att färdigställa sin kommande fullängdare. Hon medverkar även på Markus Jägerstedts låt "Balkan Dreams" från filmen "Jag är Zlatan". 

- Jag var i studiorummet bredvid Markus Jägerstedt (Paalsund på Långholmen) och jobbade. Jag träffade Markus i fikarummet, och han berättade att han slet sitt hår med musiken till en scen i filmen "Jag är Zlatan". Jag erbjöd mig att gå in och testa om jag fick några idéer. Vi kollade på scenen, och det som ledde fram till den. Sen var det i princip bara att känna in beatet som Markus gjort, och sjunga förutsättningslöst, och prodda lite, så var det klart, säger Elle-Kari och fortsätter:

- "Balkan Dreams" är skapad till en scen där "lilla Zlatan", som då spelar i pojklaget i Malmö och av olika anledningar ger allt i matchen, gör åtta mål. Min inre bild är att hans "fotbolls-jag" får vingar precis där och då. Där ur kom mantrat:
You might not believe it, but if you follow you can fly with me. Fly with me, follow me!


Elle-Kari Sander sjöng tidigare i bandet The Tiny. Hon har även varit medlem i The Other Woman och både släppt egna album och medverkat på andra artisters skivor. Numera gör hon musik i eget namn.

LYSSNA på "Balkan Dreams" här. <<<

SE videon "Vi Kommer Dö" här. <<<


Följ Elle-Kari på:

Facebook I Instagram I Spotify

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad