Menu
NY SINGEL. Albin Johnsén och William Segerdahl släpper “När vinden blåser kallt”

NY SINGEL. Albin Johnsén och William Segerdahl släpper “När vinden blåser kallt”

20 maj kl: 07:30

Albin Johnsén har det här året varit aktiv med flera egna släpp samt en rad features - nu är han tillbaka med egen musik, denna gång tillsammans med 20-årige William Segerdahl. Det är första gången artisterna samarbetar och resultatet hör vi i singeln “När vinden blåser kallt”, en positiv uppempolåt med en text som inspirerar.

“Det har varit kul följa Williams driv senaste åren, han är extremt talangfull och nu fick vi äntligen chansen att jobba tillsammans. ‘När vinden blåser kallt’ är verkligen en flirt med låtarna som blev mitt genombrott för flera år sen men i ett nytt och uppdaterat sound. Det var ingen tanke bakom det egentligen men vi landade i att det kändes väldigt kul att skriva nåt i upptempo. Texten handlar om att orka kämpa när det blåser kallt och jag hoppas att lyssnarna får inspiration av den.” hälsar Albin.

LYSSNA HÄR

Låten är skriven tillsammans med och även produced av BELLMAN (Nause, Niello, Club Soda) samt Tom Mårtensson och släpps via Albins nystartade label Charming Music.

Albin har sen debuten 2013 växlat från rap i snabbare tempo till lugnare ballader med sång. Det här blir första låten på flera år med uptempo-rap som landar i en stor pop-refräng. Albin har en imponerande katalog med sina fyra album, 200+ miljoner streams och ett flertal Top50-hits.

William Segerdahl är trots sin unga ålder ingen nykomling. Efter en tredjeplats i Idol 2018 har artisten och låtskrivaren släppt flera låtar som tillsammans streamat över 25 miljoner. Utöver sina egna släpp har William jobbat hårt i studion med sitt låtskrivande till andra artister. Han har dessutom byggt en stor Tik-Tok kanal med över 30K följare.

Här kan du se Albin Johnsén live i sommar:
27/5 - Östersund
28/5 - Gislaved (med Jakob Karlberg)
3/6 - Örebro
9/6 - Täby
10/6 - Örnsköldsvik
11/6 - Falun
17/6 - Norrköping (med Jakob Karlberg)
2/7 - Borlänge (med Jakob Karlberg)
8/7 - Eskilstuna
Med reservation för ändringar.

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad