Menu
NY SINGEL. Albin Johnsén släpper vackra singeln “Vårt gamla vi”

NY SINGEL. Albin Johnsén släpper vackra singeln “Vårt gamla vi”

28 jan kl: 07:50

Albin Johnsén startar sitt 2022 med den vackra och emotionella singeln “Vårt gamla vi”, som är det första kapitlet från hans kommande album.

Vi kanske ses igen
vi kanske ses som vänner
kanske har vi glömt
eller hittat vad vi kände
för jag undrar om vi nånsin kommer dit tillbaka till
vårt gamla liv
vårt
gamla vi

LYSSNA HÄR

Albin har skrivit “Vårt gamla vi” tillsammans med Lucas Nord (Tove Lo, Becky Hill, Galantis) som även har producerat, det är också första släppet på Albins nystartade label Charming Music.

“Låten tar vid där senaste albumet slutade, en låt om smärtan och desperationen i att inte riktigt kunna släppa taget om en förlorad kärlek. Senaste två åren av mitt liv har präglats av en separation där vi gång efter gång försökt hitta tillbaka till varandra. Den här texten handlar om det. Det har varit inspirerande att jobba tillsammans med Lucas på denna låt, jag tycker verkligen han har fångat känslan i produktionen. Det här är den låten som jag har lyssnat mest senaste halvåret, det ska bli skönt att släppa den nu.” säger Albin.

Albin Johnsén har sedan debuten 2013 etablerat sig som en av de största och mest aktiva artisterna på den svenska popscenen. Med fyra album, flertalet turnéer, över 200 miljoner streams och ett gäng topplisteplaceringar i bagaget är den sjungande rapparen nu tillbaka med ny musik. Albins sårbara texter om psykisk ohälsa, kärlek och sorg har skapat en stark koppling mellan lyssnarna och artisten. Texterna har även lyfts medialt i flera sammanhang vilket har lett till att Albin har varit ute och föreläst för ungdomar hela Sverige.

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBESPOTIFY

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad