Menu
Din nya favoritartist släpper ny singel och spelar live ikväll!

Din nya favoritartist släpper ny singel och spelar live ikväll!

9 dec kl: 14:01

Fanny Wistrand debuterade som soloartist på scenen nu i september då hon var supportakt till Markus Krunegård i Örebro. Musiken beskriver hon själv som en kombination mellan barn av vår tid 2021, Beppes godnattstund för vuxna och "My heart will go on". Musiken influeras av många olika genrer och det är en blandning mellan pop, visa, singersong och tango.

Fanny är en bred artist med många dolda talanger och har i cirka 10 års tid arbetat med musik alltifrån; indie, radiopop och barnmusik. Under våren 2021 gjorde hon solodebut på svenska och släppte så sent som i juni debutsingeln "Svala".

Idag 9 december släpper hon sin andra singel "Vår natt" och har releasespelning på Musslan i Stockholm ikväll.



Lyssna på "Vår natt" här:
https://open.spotify.com/track...

Kommande EP planeras att vara klar våren 2022.

- Jag har länge tänkt att jag vill skriva egen musik på svenska under eget namn men det har inte blivit av förrän nu. Det här är dom personligaste låtarna jag någonsin spelat in, säger Fanny.

Parallellt med solodebuten skriver hon musik och frontar det energiska bandet Mother Mink. Hon har tidigare körat melodifestivalaktuella Dotter. Återkommande uppdrag är katten Findus i Pettson & Findus som hon turnerat med runtom i Sverige och spelat cirka 500 föreställningar.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad