Menu
NY SINGEL. CDCC släpper ”Good Vibes” - med inspiration från hiphopen i kombination med bandets unika sound

NY SINGEL. CDCC släpper ”Good Vibes” - med inspiration från hiphopen i kombination med bandets unika sound

13 maj kl: 10:04

CDCC - Crying Day Care Choir - släpper idag singeln “Good Vibes” (Warner). På singeln har de samarbetat med producenten Slowface och kombinerat hiphopinfluenser med sitt eget tidlösa melodispråk, bandet fortsätter här att utforska och utveckla sitt unika sound.

LYSSNA HÄR

“En solig dag i studion insåg vi att CDCC kan vara precis vad vi vill att det ska vara, så vi ringde vår vän Slowface som producerat en massa hiphop för att se vad som skulle hända om vi kombinerade våra olika genrer. Den första låten som föddes ur detta är ‘Good Vibes” och handlar, som titeln antyder, om att känna och sprida en skön känsla. Tänk dig en perfekt födelsedag där du bestämmer vilken mat som skall ätas, vilken dryck som skall drickas, vad som skall göras och med vilka du vill göra det. Allt till ett studsigt beat förädlat med surfiga gitarrer och fläktande stämsång. Kan inte bli annat än Good Vibes.” hälsar bandet.

CDCC bildades 2010 och har med sin folkinspirerade pop, sina poetiska texter, musikalitet och fantastiska stämsång nått lyssnare över hela världen. Sättningen i bandet är densamma som alltid - Jack, Bill och Sara Elz.

Här kan du se bandet i vår och sommar:
14 maj - Babel, Malmö
18/5 - Södra teatern, Stockholm 
19/5 - Oceanen, Göteborg
10/6 - Helsingborgs Stadsteater
30/7. Lilla Björkö, Mariestad

INSTAGRAM | FACEBOOK | TIKTOK | HEMSIDA

För mer info och/eller kontakt med bandet hör av dig till oss på Clap Your Hands.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad