Menu
NY SINGEL. Färgstarka PHELLY uppmanar oss att njuta av livet i nya singeln “Dansa som Madonna”

NY SINGEL. Färgstarka PHELLY uppmanar oss att njuta av livet i nya singeln “Dansa som Madonna”

20 maj kl: 08:05

Idag släpper PHELLY singeln “Dansa som Madonna” - det är hennes fjärde singel och hon har skrivit den tillsammans med Jimmy Jansson, Sibel Redzep och Tuva Wörmann (Klara & Jag). Låten ger oss den där känslan av att allt är möjligt och bjuder in till att göra saker som får oss att må bra, att sluta anpassa oss efter personer som egentligen inte bryr sig. Den är PHELLYs löfte att hon från och med nu kommer göra saker som får henne att njuta av livet!

LYSSNA HÄR

”Låtidén kom när jag var så trött och frustrerad över att vänta på ett svar. Den beskriver en situation som jag tror många upplevt. Att vi väntar och tror att det ska lösa sig med en person. Men desto längre vi väntar, desto sämre mår vi. ´Dansa som Madonna´ är låten där allt vänds till rätta och ger dig energin men även modet att blicka framåt. Det är dags att dansa loss som Madonna”, säger PHELLY.

“Dansa som Madonna’ är producerad av Jimmy Jansson.

PHELLY har tidigare släppt låtarna ”Smäll”, ”Elefanter (Éléphants) och ”Stenar” - hennes texter reflekterar ofta kring dagens samhällsideal - detta i kombination med starka och upplyftande melodier skapar en riktig feelgood-känsla.

Följ PHELLY på sociala medier HÄR

Presskontakt:
Maria Molin Ljunggren | Freebird Entertainment | 070-514 95 14 | maria@freebirdent.com

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad