Menu
NY SINGEL. Juliander är tillbaka; startar 2022 med att släppa den efterlängtade och personliga singeln “If I Can’t Have You”

NY SINGEL. Juliander är tillbaka; startar 2022 med att släppa den efterlängtade och personliga singeln “If I Can’t Have You”

28 jan kl: 07:00

Juliander släpper idag sin nya, efterlängtade singel ”If I Can’t Have You” – en både personlig och emotionell låt där Julianders uttrycksfulla röst, hans spännande produktion och meningsfulla text tillsammans bildar en egen, unik ljudbild.

”Låten handlar om känslan av att hellre vara ensam än att inte få tillbringa resten av livet med den där ‘speciella’ personen. Att få uppleva den känslan, är det enda som betyder något och livet känns meningslöst utan den. Jag började skriva ‘If I Can’t Have you’ hemma med ett gitarriff och enkla trummor. Jag kände direkt att den hade något speciellt, fortsatte att skriva och inom 30 minuter så var låten klar. Jag har nog aldrig varit så exalterad över en låt tidigare och den känslan var helt enorm. Det har varit spännande att själv få skapa produktionen och det ska bli så kul att äntligen få dela den med världen.” säger Juliander.

LYSSNA HÄR

Under 2020 och 2021 har Juliander uppfyllt sin dröm och tagit full kontroll över sin karriär. Idag  skriver, framför och producerar han sin egen musik samt släpper den på eget bolag. Han har skapat sitt nya sound genom analoga vintagesyntar, organiska instrument och kraftfulla trummor. Inspirationen till sitt musikskapande har Juliander funnit i en legendarisk studio i Genève som under de senaste två åren har blivit hans andra hem. “If I Can’t Have You” är den första singeln av flera som släpps under 2022.

Juliander slog igenom 2018 när han släppte sin debut-EP ”Afterglow” som har streamats över 35 miljoner gånger. Han har efter det turnerat runt om i världen som förband till Zara Larsson och Alan Walker och uppträtt på några av världens mest populära musikfestivaler som Coachella, Summerburst och SunBurn. Han har vidare haft ett samarbete med den svenska gruppen Tjuvjakt som i maj 2021 släppte låten ”Vaskar mina tårar” där Juliander bidrog som både låtskrivare och sångare. Ni känner även igen hans röst på megahiten “All Falls Down” med Alan Walker där han är featureartist tillsammans med Noah Cyrus.

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY | TIKTOK

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad