Menu
NY SINGEL. Kikki Danielsson släpper personliga singeln “Låt aldrig skuggorna slå rot” från kommande albumet med musik på svenska

NY SINGEL. Kikki Danielsson släpper personliga singeln “Låt aldrig skuggorna slå rot” från kommande albumet med musik på svenska

26 aug kl: 07:51

Idag släpper Kikki Danielsson sin personliga och berörande singel “Låt aldrig skuggorna slå rot” (Sound Polllution). Den är hämtad från hennes kommande album ”Ängel med sorgkant” som kommer den 18 november.

LYSSNA HÄR

Kikki är vår ständigt omskrivna men också kritikerhyllade countrydrottning och med närmare femtio år i branschen och över 3,5 miljoner sålda album kan hon nu vid 70 års ålder blicka tillbaka på en fantastisk karriär. Det betyder däremot inte att hon slår av på takten; hennes kalender är fulltecknad en bra bit framöver – förutom musik så släpper Kikki också en självbiografi i dagboksform den 25 oktober, “Du vet inget om mig” (Bazar), hon åker ut på kyrkoturné och på en längre julturné med The Refreshments innan hon får julledigt.

På det nya albumet finns alla dom beståndsdelar som gjort Kikki till den folkkära artist hon är idag och som har gett henne fans i alla åldrar. På ”Ängel med sorgkant” återgår hon till det svenska språket men släpper inte taget om sin musikaliska kärlek till countryn. Både albumet och boken har hon skapat med mångåriga samarbetspartnern och vännen Sulo Karlsson.

INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER | SPOTIFY

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad