Menu
NY SINGEL. Malmös nya R&B-löfte LEON GABOR aktuell med tredje singeln

NY SINGEL. Malmös nya R&B-löfte LEON GABOR aktuell med tredje singeln "ALLT SOM VI VA"

15 jul kl: 09:04

LEON GABOR - stjärnskottet från Malmö - släpper idag sin tredje singel "ALLT SOM VI VA". Låten är skriven av Leon tillsammans med Christian Ramirez och producenten Martin René. "ALLT SOM VI VA" handlar om relationsspelet mellan människor - där den ena parten är med andra, men ändå vill göra exet svartsjuk genom små lögner för att fortfarande ha kontroll över personen de lämnade.

Leon debuterade 2021 med låten "Lonely". Han är född i Skåne och har kallats "Malmös nya R&B-löfte". Att hans uppväxt som har kantats av barnhem, fosterfamilj och föräldrar som tragiskt gått bort i överdos är bara några exempel på vad som gjort att Leon idag är så nära sina känslor. 

Kärleken till musiken har Leon ärvt från sin mamma som brukade sjunga för honom och hans lillebror när de var små. Musiken har blivit som terapi för Leon och ett sätt att låta hans mammas kärlek till musiken leva vidare. Leon har en känslosam röst som bär på mer historia än de flesta i hans ålder. En röst som talar inte bara för honom själv, utan för många unga som befinner sig i liknande situationer. Något som blir tydligt på hans andra singel "Saknar Ord" som släpptes i april. 

Nu är Leon alltså aktuell med tredje singeln - lyssna på "ALLT SOM VI VA" här. 

Följ LEON GABOR på Spotify och Instagram.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad