Menu
NY SINGEL. Miljöengagerade Julian Lennon uppmanar till förändring på specialskrivna

NY SINGEL. Miljöengagerade Julian Lennon uppmanar till förändring på specialskrivna "Change"

30 sep kl: 13:49

Julian Lennon är aktuell med både det nyligen släppta albumet "Jude" och nya singeln "Change". Det sistnämnda alstret skrev Julian på uppdrag av amerikanska Everland för att öka medvetenheten om det akuta behovet av att skydda jordens viktigaste och mest sårbara skogar.

Everland representerar världens största portfölj av beprövade och kraftfulla skogsbevarande projekt i Sydostasien, Afrika och Latinamerika. Tidigare i år, i samband FN:s program och firandet av Världsmiljödagen, besökte Everland Stockholm för att lansera The Forest Plan – ett förslag som visar hur det är möjligt att stoppa skogsavverkningen innan 2030. Julian Lennon premiärspelade då "Change" på den klimatkonsert som Everland arrangerade på Fotografiska den 4 juni.

Låten "Change" betonar det brådskande behovet av att skydda vår natur och ligger i linje med Lennons arbete med att stödja naturskydd och inhemska kulturer genom sin ideella organisation The White Feather Foundation. Miljö- och sociala rättviseteman som speglar Lennons passion för planeten, har vävts in i hans texter i årtionden - ända sedan "Saltwater" 1991 till hans senaste album "Jude".

Lyssna på "Change" här.

Följ Julian Lennon:

Hemsida I Facebook I Instagram I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad