Menu
NY SINGEL. Mimi Werner tolkar Patsy Clines klassiska

NY SINGEL. Mimi Werner tolkar Patsy Clines klassiska "Crazy"

30 sep kl: 08:20Den 30 september släpper Mimi Werner sin femte singel med tillhörande video.


Den här gången ger Mimi oss en cover - hon tolkar nämligen Patsy Clines klassiker "Crazy", med text och musik av Willie Nelson. Samtidigt gör hon den till en helt egen låt på ett både charmigt och kraftfullt sätt. 


| LYSSNA PÅ CRAZY HÄR |  Mimis egna ord om "Crazy": 


- Ända sedan jag var liten och hittade mig själv i countryn, har detta alltid varit en av mina favoriter. Den visar verkligen countryns fantastiska sätt att binda ihop melodier med instrument, och toppa med en magisk text med så mycket känsla och innebörd. För mig står "Crazy" för den eviga och hopplösa kärleken. Du ger allt du har för kärleken, ibland går det upp och ibland ner. Men i slutet av dagen så är du fortfarande fast besluten att kärleken är det viktigaste. Det är hela min filosofi med livet. Det är en ära att få spela in den här låten!”


Med miljontals lyssningar på Spotify, hundratals spelningar, två EP:s och fyra singlar i ryggen släppte Mimi Werner nyligen egenskrivna  countrysingeln ”Your Love". En modern countrylåt som kännetecknas av hennes starka röst, flankerad av en video inspelad på Western Farm i Boden. 


SPOTIFY | INSTAGRAM | TIKTOK | FACEBOOK


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad