Menu
Rex Orange County släpper “KEEP IT UP” från kommande albumet “WHO CARES?”

Rex Orange County släpper “KEEP IT UP” från kommande albumet “WHO CARES?”

26 jan kl: 18:19

Rex Orange County överraskar världen ikväll med att släppa den nya singeln ”KEEP IT UP” med tillhörande video. Till fans stora förtjusning meddelar stjärnan även att detta är den första låten från det kommande albumet ”WHO CARES?” som släpps den 11 mars via Sony Music. I den nya videon dansar Rex Orange County genom Amsterdam och framför ”KEEP IT UP” med Benny Sings som han skrivit ”WHO CARES?” tillsammans med. Se videon till “KEEP IT UPhär

Dagens singelrelease är den första musiken Rex Orange County släpper sedan det bejublade albumet ”PONY”, 2019, och EP:n ”Live at Radio City Music Hall” från 2020. Senast vi i Sverige fick en glimt av Rex Orange County var när han gjorde en otrolig konsert på Vasateatern i Stockholm den 7 mars 2020, en av de sista konserterna stjärnan hann göra innan pandemin satte stopp för hans pågående PONY-turné. Efter avbruten turné återvände Rex Orange County hem till Storbritanninen där han spenderade större delen av 2020, tills det under under hösten blev dags att åka till Amsterdam för att träffa Benny Sings som han tidigare skrivit platinasäljande hitlåten "Loving Is Easy" tillsammans med.

Vad som var planerat som en förutsättningslös skrivar-session resulterade i otroligt produktiva 48h och nya inspelningar. Under ytterligare en resa spelade Rex och Benny in samt producerade det nya albumet ”WHO CARES?” under totalt 10 dagar. De skapade ett lekfullt album med en artist som är på ett lekfullt humör. På albumet återförenas Rex Orange County med Tyler, The Creator som lägger en vers på ”OPEN A WINDOW”, vilket är det första de två stjärnorna gör tillsammans sedan deras amarbete på Tylers album ”Flower Boy” från 2017.

WHO CARES?” är Rex Orange Countys fjärde album, det innehåller 11 låtar och släpps den 11 mars på alla digitala plattformar, CD och vinyl.


Rex Orange County – “WHO CARES?”

LÅTLISTA CD:

1. KEEP IT UP
2. OPEN A WINDOW (feat. TYLER, THE CREATOR)
3. WORTH IT
4. AMAZING
5. ONE IN A MILLION
6. IF YOU WANT IT
7. 7AM
8. THE SHADE
9. MAKING TIME
10. SHOOT ME DOWN
11. WHO CARES?

LÅTLISTA VINYL:

SIDE A

1. KEEP IT UP
2. OPEN A WINDOW (feat. TYLER, THE CREATOR)
3. WORTH IT
4. AMAZING
5. ONE IN A MILLION

SIDE B

1. IF YOU WANT IT
2. 7AM
3. THE SHADE
4. MAKING TIME
5. SHOOT ME DOWN
6. WHO CARES?

Mer Rex Orange County:

Instagram | Twitter | Facebook Amazon Music | Apple Music | Pandora | Spotify | YouTube

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad