Menu
NY SINGEL.

NY SINGEL. "Poppa skumpan och kyss närmsta mun!" - Allsång på Skansen-aktuella Josefinito släpper "Mimosa"

13 jun kl: 14:55

Hon har släppt en bok om kvinnliga Nobelpristagare, spelat spöke i långfilmen "Nelly Rapp - Monsteragent" och tagit pulsen på barn och vuxna i SVT-produktionen "Smartare än en femteklassare". Hon har programlett otaliga tv- och radioprogram och är sedan många år en del av den svenska standup-scenen. Josefin Johanssons färgsprakande palett är bred. Numera har hon även skapat sig en musikkarriär som eurotechno-stjärnan Josefinito.

Förra året gav Josefinito ut debutalbumet "Call of Cutie" som bland annat innehåller poppärlorna "Not My Favourite", "Honk Song" och "C U in B3RLIN". På det sistnämnda alstret medverkar även På Spåret-kollegan, journalisten och programledaren Johar Bendjelloul (under artistnamnet Johar Untz). I januari släppte duon singeln "Dinosaur", och i dag blev det officiellt att Josefinto feat. Johar Untz kommer att uppträda live på Sollidens anrika scen i Allsång på Skansen i sommar.

Just nu är Josefinito aktuell med nya singeln "Mimosa". Låten, som är skriven av Josefin och producenten Robin Rudén, handlar om det där pirret och känslan av att allt är möjligt. Precis som det ska kännas i studenttider.

- "Mimosa" är känslan av vind i håret och att festen bara börjat. Bubblet i magen av att vara förälskad - i en människa eller annan munsbit. När man vill att sena sommarkvällar ska pågå till nästa år och ingenting är omöjligt. Poppa skumpan och kyss närmsta mun! säger Josefinito.

Lyssna på "Mimosa" här.

Se videon "C U in B3RLIN" här.

Följ Josefinito:

Instagram I Facebook I YouTube I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad