Menu
NY SINGEL.

NY SINGEL. "SIDE BY SIDE" - Lili & Susie och Rongedal aktuella med ny singel ur föreställningen "Två Systrar Två Bröder"

17 mar kl: 08:30

Systrarna Lili och Susie Päivärinta samt bröderna Henrik och Magnus Rongedal är aktuella med föreställningen "Två Systrar Två Bröder". En personlig, rolig och varm show med många anekdoter om just syskonskap, uppväxt och prägling. Och givetvis blir det musik också. “Två Systrar Två Bröder” innehåller syskonens egenkomponerade alster, men även tolkningar av andra artister som Ted Gärdestad, Sparks och Deep Purple.

- Det är låtar som funnits där när jag behövt dem som mest, låtar som har gjort mig till den jag är idag. Milstolpar genom livet helt enkelt, säger Henrik.

Magnus fyller i:


- Jag blev fullkomligt knockad när jag hörde Sparks första gången. Och så genialt som Deep Purple - det blir inte bättre!

I slutet av januari släppte Lili & Susie, Rongedal och Crash Boom Band den gemensamma singeln "SHINE". I dag ger hela gänget ut ytterligare en ny singel - "SIDE BY SIDE". Låten är skriven av Lili Päivärinta, Susie Päivärinta, Linda Sonnvik och Thomas Karlsson.

- "SIDE BY SIDE" har legat som en låt vi gillat, men inte hittat rätt plats för tidigare. Men nu med föreställningen "Två Systrar Två Bröder" kändes den helrätt! Den handlar om tillit och om att backa upp varandra i med och motgång, berättar Susie.


- Låten ger en varm känsla med budskapet att alltid finnas där för varann "no matter what", något som vi syskon känner igen oss i och ville spegla i "SIDE BY SIDE", säger Lili.


För biljetter och mer information om "Två Systrar Två Bröder", klicka här.

TURNÉDATUM

20 april - Scalateatern, Karlstad (Heartbeat Karlstad)

22 april - Växjö Teater

3 maj - Jönköpings Teater

4 maj - Rival, Stockholm

5 maj - Hjalmar Bergmanteatern, Örebro

10 maj - Kungsbacka Teater

11 maj - Konserthuset, Vara

12 maj - Louis De Geer (Flygeln), Norrköping

13 maj - Kulturhuset Tio14, Falun

Följ Lili & Susie:
Facebook I Instagram I Spotify

Följ Rongedal:

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad