Menu
NY SINGEL. Om att tävla i konsten att såra - RONIA släpper tredje singeln

NY SINGEL. Om att tävla i konsten att såra - RONIA släpper tredje singeln "pyromaniac"

3 jun kl: 08:10

“pyromaniac” är RONIAs tredje singel från det kommande debutalbumet (oktober). Singeln följer de tidigare släppta låtarna “ghost” och “the other side” som båda fått fin stöttning i svensk online-media och på streamingtjänsternas spellistor.

LYSSNA


Ronia berättar:

”pyromaniac handlar om att tävla om att såra varandra i en relation. Om att ständigt vilja vara den som sårar värst, eftersom det förminskar ens egen smärta. Ju mer skada du tillfogar, desto mindre känner du av den andres hugg. Din eld slukar allt i sin väg.

21-åriga RONIA bor i en liten stad i mellansverige, där det inte går att göra mycket annat än att fundera över existentiella frågor, titta på skräckfilm och skriva låtar.

I tonåren arbetade RONIA i studion med olika producenter, men bestämde sig snart för att hon ville producera själv, så att hon kunde få fram exakt de ljud som fanns i hennes huvud.

Nu både skriver och producerar hon låtarna själv, vilket ger henne ett unikt sound. Mörka beats och storslagna stämningsfulla körarrangemang med texter om att hitta sin väg som ung kvinna i en komplex värld. 

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad